Yanlış bilmiyorsam mini LED daha iyi diye biliyorum ayrıca doğru mu bilmiyorum 240 Hz galiba bir resmi siteden araştırın derimsu nasıl acab bunun ekranı mınıled dıye gecıyor
Yükleniyor...
www.akakce.com
surda 4k144hz destegı var dıyor bırde sesle tv kontrolu var dıyor sızınkınde boyle bır olay varmıYanlış bilmiyorsam mini LED daha iyi diye biliyorum ayrıca doğru mu bilmiyorum 240 Hz galiba bir resmi siteden araştırın derim
Şunu kacirdigima uzuldum. Obezite var malesef. Ne aldiysam rahat ettirmesi. Bu gayet kullanışlı duruyor hakikaten. Umarım stok gelir tekrar. Fiyatta uygunmus
Google asistan ile yonetiyorsun sesli olaraksurda 4k144hz destegı var dıyor bırde sesle tv kontrolu var dıyor sızınkınde boyle bır olay varmı
enıstemlerde var samsung marka en son o tvde gormustum bıxby uygulaması ıle yapıyolardı suan bende telefon olarak s23 var bende bıxby ıle seslı komut ozellıgını kullanabılıyorum ama turkce degıl fakat tvdekı turkce
TCL 50C755 Ultra HD (4K) TV
TCL 50C755 Ultra HD (4K) TV 50C755GTV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.comMesaj otomatik birleştirildi:
bahsettıgım tv de bu
Yükleniyor...
www.akakce.com
Bende akşama alayım diyordum hocam. Stok bitmiş, üzüldüm valla.Şunu kacirdigima uzuldum. Obezite var malesef. Ne aldiysam rahat ettirmesi. Bu gayet kullanışlı duruyor hakikaten. Umarım stok gelir tekrar. Fiyatta uygunmus
yorumlara baktınız mıBende akşama alayım diyordum hocam. Stok bitmiş, üzüldüm valla.
Görünce bi heyecanlandım ama random gelmesi üzdü yoksa bir sürü araba çekerdimHot Wheels tekli arabalar 59,99 https://amzn.eu/d/hU3xe0c
Yorumlara da anca bakabildim hocam iyiki almamışım diyorumyorumlara baktınız mı
Onvo, kurulum için bile para istiyor. Ayrıca okuduğum yorumlarda hemen her model için gerek kronik gerek şans eseri sorunlar olduğu söyleniyor. Ve detaylıca incelemedim, buna değeceğini bile düşünmüyorum.onvo neden olmaz
Görünce bi heyecanlandım ama random gelmesi üzdü yoksa bir sürü araba çekerdim