Bu model bende var. Şarj durumu tam tersi. 1 saatte şarj oluyor, kaç saat kullandığımı hesaplayamadım. Ayrıca 5dk'lık hızlı şarjla da bir tıraşlık kullanım veriyor. Islak kullanım mümkün. Yıllar önce aldığım bozulmuştu, 5 yıl garantisi olduğunu unutup MediaMarkt'a uzatılmış garanti kapsamında teslim ettim, cihazın üstüne yatıp (aksesuarları bende kalmıştı) 160 lira para iadesi yaptılar. Gittim yine aynı modelden aldım, hâlâ çok memnunum.Philips'ler genellikle yavaş şarj olup az kullanım süresi sunuyor. Şahsen benim kullandığım 16 küsur saatte şarj olup 1 saat sunuyor fakat gayet yeterli. Philips tıraş makinesi alıyorsun ve kullanıyorsun bozulan çok nadir denk geldim ve gerçekten çok kaliteliler.
erkek boxerlara bakın pahalı markalarda güzel ürünler var. levis mağazasında 800 TL 3 adet boxer. amazonda 385 TL.
örnek
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Levi's 3'lü Trunk Boxer Underwear mens https://amzn.eu/d/dzEk0Xw
söylediklerine aynen katılıyorum 1 saatte şarz oluyor.Bu model bende var. Şarj durumu tam tersi. 1 saatte şarj oluyor, kaç saat kullandığımı hesaplayamadım. Ayrıca 5dk'lık hızlı şarjla da bir tıraşlık kullanım veriyor. Islak kullanım mümkün. Yıllar önce aldığım bozulmuştu, 5 yıl garantisi olduğunu unutup MediaMarkt'a uzatılmış garanti kapsamında teslim ettim, cihazın üstüne yatıp (aksesuarları bende kalmıştı) 160 lira para iadesi yaptılar. Gittim yine aynı modelden aldım, hâlâ çok memnunum.
jack jones 1 sene sonra yırtılıyor sakın paranızı çöpe atmayın. ben hayatımda ilk defa yırtılan boxerları jack jones da gördüm.
Aynen 2 yıldır bu markadan alıyorum çok iyiBoxer düşünenler Jack Jonesa Levi'sa böyle paralar vermeyin. Buyrun f/p kralı
Seher yıldızı yok mu abe, bunlar rahat olmuyoBoxer düşünenler Jack Jonesa Levi'sa böyle paralar vermeyin. Buyrun f/p kralı