spidkey
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
al gec hocam ben de ayni kabloyu kullaniyorum internet hizini oldugu gibi veriyor.ev kullanımı için 10m Ethernet kablosu önerir misiniz?
al gec hocam ben de ayni kabloyu kullaniyorum internet hizini oldugu gibi veriyor.ev kullanımı için 10m Ethernet kablosu önerir misiniz?
reisim c922 kadar varmıydıkayıtları keşke silmeseymişim, gösterirdim burda. kötü değildi ama
teşekkür ederimal gec hocam ben de ayni kabloyu kullaniyorum internet hizini oldugu gibi veriyor.
Amazon Ethernet 10mev kullanımı için 10m Ethernet kablosu önerir misiniz?
Ayrica cat6 olmasi nedeniyle kabloya herhangi bir parazit gelmiyor bu sebeple hiz hic dusmuyor.teşekkür ederim![]()
Benim eski dsl kablomu kemirdiler çürüdü akzgsgzgaggz Cat 6 baglaticam telefon direginden evimeAyrica cat6 olmasi nedeniyle kabloya herhangi bir parazit gelmiyor bu sebeple hiz hic dusmuyor.
başkan ugreen cat6 20mt aldım yayınlarda arada bit düşüyor varmı bi tecrüben noname cat5 ile olmuyordu sanki amatör yayın yapıyomda ki,mse izlemiyor merak ettm d.Ayrica cat6 olmasi nedeniyle kabloya herhangi bir parazit gelmiyor bu sebeple hiz hic dusmuyor.
Hayalin ne hocambenimde canım cekti reis ya hep hayalimdi
Hocam link sorunlu sanirim tekrar koy istersen.Amazon Ethernet 10m
Ben bundan aldım kankam biraz araştırdım sağlam gibi duruyor tercih sana kalmış yine
V15 i mi aldın?ben bu 2k olanlardan aldım insanın ışıktan yüzü gözükmüyor buda öyle mi acaba ?
başka hayallerimizde varda kameraya dedim reisHayalin ne hocambaşka
Yayın için mi ? Valla dostum bende alırım da işte evliyken 15 kez düşünüyorumbaşka hayallerimizde varda kameraya dedim reisolmadıgından degil istesek cok şükür alabiliriz monitör kamera vs fakat kazanması cok zor oldugu için hiçbirşey almıyorum doru dürüst kendime canım cıkıyor modern kölelik sisteminde :/