Livaković
80+ Silver
amazondan dün itibari ile bir güç kaynağı sipariş etmiştim 12 bin lira üzerinden fakat aldıktan hemen sonra canlı sohbete bağlanarak kendilerine mng kargo ile bana gönderim sağlamamalarını çünkü yalansız samimi söylüyorum 10 tane ürün getirdilerse 10unu kırık getirmiş bir firmadır bu acaba kırık getirmez memnun eder mi? diye kafamda onu bile düşündürtmeyecek kadar travma etkisi bıraktıklarını söyleyebilirim dedimki kolay gelsinle gönderebilirmisiniz onlarda tabi ömer bey falan dediler kayıtda oluşturduklarına dair mail geldi buraya kadar hiçbir problem yok yarın oldu bugün bir bakıyorsun daha üzerinden 24 saat bile geçmemişken sipariş üzerinden fiyatı 2 bin lira düşürmüşler. ve mng kargo ile gönderim sağladıklarını gördüm beynime kan sıçradı amazondur bu çözer diyerek kendimi bir şekilde çözerler diye tatmin etmeye çalışıyordum sonrasında zaten hemen canlı sohbete bağlanarak sibel hanımla konu hakkında görüşmeye başladık ben bu dedikerimi aynen kendisine anlattım 10 15 dakika beni ekranlarımın açılmasını bekliyorum diyerek beni bekletti bu bekleme sırasında bile asla sakinliğimi bozmadım bana şu cevabı veriyorlar ürünü teslim almayın diyor bende diyorumki bu ürün daha yeni kargolanmış daha transferi bile olmayan ürünün iadesini neden yapamıyorsunuz dediğimde ise otomatik cevap şeklinde ürün tarafınıza geldiğinde teslim almadan iade edebilirsiniz diyor ben bu ürünün sorumluluğunu almadığımı adamlara ne kadar belirtsemde şuan adresime gelecek bir ürün olduğu için sorumlusu benim bu yaşanan durumla ilgili amazonun ben destek olacağını düşünmüşken her geçen gün amazonun dahada kötüye gittiğini farkettim amacım amazonu kötülemek değil sadece konu başlığnda görüldüğü gibi memnuniyetsizlik.
Konuyu okuyupta yeğeni yok amazondan olurmu diyip beni linçleyecek tayfa konudan uzak dursun lütfen.
düzgünce konuyu okumuş adam durumu anlar zaten okumadan amazon yapmaz yazmayınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu okuyupta yeğeni yok amazondan olurmu diyip beni linçleyecek tayfa konudan uzak dursun lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
düzgünce konuyu okumuş adam durumu anlar zaten okumadan amazon yapmaz yazmayınız.