Neler Yeni

Yardım Amazondan Alınan S20Fe nin arka kapağında açıklık var

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
Tırnak girecek kadar bir açıklık var bir tarafta değişim yapmayı düşünüyorum ama beyaz renk stoklarda yok . Mavi , yeşil, lavanta renk seçenekleri var ve arada fiyat farkı var nasıl yapabilirm

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
Tırnak girecek kadar bir açıklık var bir tarafta değişim yapmayı düşünüyorum ama beyaz renk stoklarda yok . Mavi , yeşil, lavanta renk seçenekleri var ve arada fiyat farkı var nasıl yapabilirm
amazona aynı şekilde yaz çözer onlar diğer renkleri fark almadan falan gönderir yapar bişi.

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hemen müşteri hizmetlerine yaz yardımcı olurlar.Amazon böyle şeylerde alıcı yanlısı bir firma.
Aldığım renk stokta kalmamış diğer renkler 1000 TL farkla satılıyor nasıl yapabilirim gmail den mi yazmak daha iyi olur müşteri hizmetlerini aramak mi

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Sinan
Aldığım renk stokta kalmamış diğer renkler 1000 TL farkla satılıyor nasıl yapabilirim gmail den mi yazmak daha iyi olur müşteri hizmetlerini aramak mi
Müşteri temsilcisine bağlan anlat durumu onlar çözer.
Başka renk alabilirsiniz derlerse de zaten kılıfla kullanıcan çoğu yerde rengin önemi kalmıyor. 😃

Livaković

80+ Silver
Yanlışlıkla iade ürün göndermiş olabilirler siz yazın ne isterseniz yaparlar amazon=kalite amazon vatan mediamarkt gibi paraya bakmaz memnuniyete bakar :)

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlışlıkla iade ürün göndermiş olabilirler siz yazın ne isterseniz yaparlar amazon=kalite amazon vatan mediamarkt gibi paraya bakmaz memnuniyete bakar :)
Telefonun , koyu mavi , lavanta , yeşil renkleri var sence hangisini alayım aldığım renk beyaz di

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
amazondan aldıysan kafan rahat olsun asla paran boşa gitmez emin ol. Müşteri hizmetlerine ulaş durumu anlat yardımcı olacaklarına eminim

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
amazondan aldıysan kafan rahat olsun asla paran boşa gitmez emin ol. Müşteri hizmetlerine ulaş durumu anlat yardımcı olacaklarına eminim
Hangi rengi tercih edeyim sence

Top Bottom