forzabagimlisi
80+ Bronze
Kupon iste bu hata kabul edilemez falan de
5-6 ay sürüyor veya amazon ile iletişime geçip durumunuzu anlatın. Amazona güvenerek sizi tercih ettim diyin109.999 TL'den var Ben 101.000 TL den aldım amazondan eğer dediğiniz gibi yapabiliyorsak hakem heyeti ile açayım ama çok uğraştırmıyor mu hocam onlar
5-6 ay sürüyor veya amazon ile iletişime geçip durumunuzu anlatın. Amazona güvenerek sizi tercih ettim diyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada faturanızda hangi ürün yazıyor ve tutar nedir?
Hocam pc den girip faturanıza bakar mısınız?Alıntıyı görüntüle
Böyle görünüyor hocam tam olarak dediğiniz gibide yazabilirim ama müşteri temsilcileri hep aynı şeyleri söylüyor
PCden girdim attım zaten hocam fatura böyle 5080 kesmişlerHocam pc den girip faturanıza bakar mısınız?
Önce oraya bakmak lazım. Size neyin faturasını kesmişler.
Hocam pc den girip faturanıza bakar mısınız?
Önce oraya bakmak lazım. Size neyin faturasını kesmişler.
Hocam sanırım size fatura kesilmemiş. Fatura yazan yerde sadece sipariş özeti çıkıyor sizde...PCden girdim attım zaten hocam fatura böyle 5080 kesmişler
Alıntıyı görüntüle
Buradan girip atıyorum
Bana bu ürünü göndermişler bununda satıcısı amazon zaten "https://www.amazon.com.tr/ASUS-2-5Gbit-Aşamaları-Q-Design-Advanced/dp/B0DP5FBV4P?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1I30KX27VUSG5&dib=eyJ2IjoiMSJ9.DnR-xI-Rq3ZMmsxbqSVx4GUEN1-MDfTNgy1xau3sbWr-dtnRSTPXmP3rTHe4_JdBiUTtjVlwM2LR9kTyFpZV24zwv-ZxZJbpNfvaggCpYOZAROFZ6uTfEzs1LvZFSq2fWJbyJrm8EZHalb2Kre_o6v5VvMBvpWAogtkKbCuNR-_-3nApR0QN1ggPmMFXTzqvRCSgl8ijCEw4gEFKYx31pRyos4x4VJ-5745pv6Z8nJ0QGIPiED3FAFmdZHcTTgjwbvlUtCCPy49Z2FZQPRyWuqbWklhpukAReQlfsh-iPE1Za8-_FCR4jtxfchsUm3jG2H6ESlg2kmeDc_lbYW8qkrJDwgYhnAhQB6GtZycU20cNrqTqaLvWaCFNtmBHYirZbXhhCbUTsuw_2YpjmCu_90e8iNMFFE2C1irOIsYrRc-L9O2r4ayYsK_QfxUB8S9S.5ML0GdQDdzV6iLoHHXzDB4GsRCRaaC6Wr4XFg1I5tBI&dib_tag=se&keywords=b850&qid=1742726025&sprefix=b85,aps,117&sr=8-7"
@cornlov Yeterli mi hocam?
Orada indirebileceğiniz dosya çıkıyor olması gerekiyorduHocam sanırım size fatura kesilmemiş. Fatura yazan yerde sadece sipariş özeti çıkıyor sizde...
Yani hocam görünen tek şey sipariş özeti başka bir şey görünmüyorHocam sanırım size fatura kesilmemiş. Fatura yazan yerde sadece sipariş özeti çıkıyor sizde...
Yani ekran kartını teslim etmek zorundalar fakat amazonun elinde stok yoktu zaten 1adet vardı onuda ben aldım ondada anakart geldiAslında gelen anakartı hediye olarak düşünüp iade etmene gerek yok. Adresinize herhangi bir kargo geldiğinde onu kabul ettiğiniz anda sizindir. Satış sözleşmesi gereği de hala ekran kartını teslim etmek zorundalar.
Tabi işi çirkenleştirip tüketici hakem heyetleriyle uğraşmak istiyorsan![]()
Amazonla bi görüşme yaptım, sizin yaşadığınız durumu örnek olarak anlattım. Prosedürlerden bahsetti,Yani hocam görünen tek şey sipariş özeti başka bir şey görünmüyor
Yani ekran kartını teslim etmek zorundalar fakat amazonun elinde stok yoktu zaten 1adet vardı onuda ben aldım ondada anakart geldi![]()
Hocam çok teşekkür ederim, şimdi ben şundan tırsmıyor değilim ben bunu yaparım yapmasına ama sonra bana demesinler biz ekran kartını yolladık vs vs diye ısrar ederler diye korkuyorum ama böylede yapıyorlarsa tabii ki stok gelene kadar bekleyip onu almak daha mantıklıAmazonla bi görüşme yaptım, sizin yaşadığınız durumu örnek olarak anlattım. Prosedürlerden bahsetti,
Ürünü istediğinizde ısrar ederseniz eğer,
Stoklar yaklaşık 14 günde bir yenileniyormuş. Eğer stok amazon satıcılı olarak gelirse yardımcı olabilirlermiş.
Bunun için talep oluşturmanız gerekiyormuş, yani iade değil. "Ben sipariş verdiğim ürünü istiyorum" olması lazım
amazon o toplara girecek bir firma değil benim başıma benzer bir olay airfryerde gelmişti kargoda kırılmıştı ürün teslim edilmedi aynı fiyattan tekrar sipariş oluşturmama izin vermişlerdi aradaki farkı iade edip o şekilde görüşün olmadı tekrar stoğa girerse aynı fiyattan alabilmek istiyorum diyeHocam çok teşekkür ederim, şimdi ben şundan tırsmıyor değilim ben bunu yaparım yapmasına ama sonra bana demesinler biz ekran kartını yolladık vs vs diye ısrar ederler diye korkuyorum ama böylede yapıyorlarsa tabii ki stok gelene kadar bekleyip onu almak daha mantıklı