Ne oynayacaksınız.Hangi tür oyun oynayacaksınız.Hikayeli oyunlarda genel anlamda pek mutlu etmiyorAmd ekran kartı dusunceleriniz ve deneyiminz nedir? Ve 6500xt alınır mı?
Xbox game dan kayıt alınıyor mu başka forumlarda kayıt alamıyor xbox dan öyle bir duyum aldım daRX 6500 XT kullanıyorum bence güzel. Bir sıkıntısını görmedim.
Kart genel olarak kayıt alamıyor.Xbox game dan kayıt alınıyor mu başka forumlardav kayıt alamıyor xbox dan öyle bir duyum aldım da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ondan soruyom
Hiç denemedim ama ekran kartından kayıt alınmıyor RX 6500 XT'de. İşlemciden alabiliyorsun.Xbox game dan kayıt alınıyor mu başka forumlarda kayıt alamıyor xbox dan öyle bir duyum aldım da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ondan soruyom
Biliyorum amd software da zaten kayıt alma bulunmuyor xbox game barda sıkıntı çıkarttığını söyleyen varKart genel olarak kayıt alamıyor.
Kartta kayıt almasını sağlayan mekanizma yok hocam. Yazılımla alakalı değil yani.Biliyorum amd software da zaten kayıt alma bulunmuyor xbox game barda sıkıntı çıkarttığını söyleyen var
Hocam hangi Driver ile kullanıyorsunuz? Bu aksam gelecek muhtemelen ürün ona göre kurayım.RX 6500 XT kullanıyorum bence güzel. Bir sıkıntısını görmedim.
Mekanizma olmadığı için yazılımda o yok zaten hocam. Xbox game bar da sıkıntı çıkartıyor mu onu merak ediyorumKartta kayıt almasını sağlayan mekanizma yok hocam. Yazılımla alakalı değil yani.
Ha gamebarın kayıt alma kısmından bahsetmiyorsunuz. Kusura bakmayın anlamadım başta. Denemedim hocam o yüzden yorum yapamam.Mekanizma olmadığı için yazılımda o yok zaten hocam. Xbox game bar da sıkıntı çıkartıyor mu onu merak ediyorum