Amd ekran kartı dusunceleriniz ve deneyiminz nedir?

Yusxozen

80+
Reaksiyon skoru
0
Amd ekran kartı dusunceleriniz ve deneyiminz nedir? Ve 6500xt alınır mı?

Amd ekran kartı dusunceleriniz ve deneyiminz nedir? Ve 6500xt alınır mı?
Ne oynayacaksınız.Hangi tür oyun oynayacaksınız.Hikayeli oyunlarda genel anlamda pek mutlu etmiyor

RX 6500 XT kullanıyorum bence güzel. Bir sıkıntısını görmedim.

Xbox game dan kayıt alınıyor mu başka forumlarda kayıt alamıyor xbox dan öyle bir duyum aldım da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ondan soruyom

Sapphire nitro rx570 kullandım 1,5-2 sene ..hiçbir problem yaşamadım birkez watman hatası falan görmedim..kart elinize aldınız mı kalite kokuyordu adeta.sonra 1660süper aldım gigabyte evet teknolojisi fark atar belki ama kartı kutudan cikardigimda bana çok fakir gelmişti malzeme kalitesi olarak kıyaslarsam..

Xbox game dan kayıt alınıyor mu başka forumlardav kayıt alamıyor xbox dan öyle bir duyum aldım da

Ondan soruyom
Kart genel olarak kayıt alamıyor.

Xbox game dan kayıt alınıyor mu başka forumlarda kayıt alamıyor xbox dan öyle bir duyum aldım da

Ondan soruyom
Hiç denemedim ama ekran kartından kayıt alınmıyor RX 6500 XT'de. İşlemciden alabiliyorsun.

Daha yeni rx 6500 xt aldım. Ürünün driveri kendi kendine silinip ekranı kapanıyordu. Ve driversiz takılırken de kapanıyordu. Bundan 2 sene evvel GT730 kullandım yani o bile beni çok ama çok memnun etmişti. NVDİA #1

Biliyorum amd software da zaten kayıt alma bulunmuyor xbox game barda sıkıntı çıkarttığını söyleyen var
Kartta kayıt almasını sağlayan mekanizma yok hocam. Yazılımla alakalı değil yani.

Hocam hangi Driver ile kullanıyorsunuz? Bu aksam gelecek muhtemelen ürün ona göre kurayım.

Kartta kayıt almasını sağlayan mekanizma yok hocam. Yazılımla alakalı değil yani.
Mekanizma olmadığı için yazılımda o yok zaten hocam. Xbox game bar da sıkıntı çıkartıyor mu onu merak ediyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Mekanizma olmadığı için yazılımda o yok zaten hocam. Xbox game bar da sıkıntı çıkartıyor mu onu merak ediyorum
Ha gamebarın kayıt alma kısmından bahsetmiyorsunuz. Kusura bakmayın anlamadım başta. Denemedim hocam o yüzden yorum yapamam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,589
Üyeler
186,212
Son üye
DubaiCup
Geri