Amd Ryzen 7 7800x3d 9070xt için Psu önerisi

Xelushy

80+
Reaksiyon skoru
140
Merhaba arkadaşlar itopyadan hazır sistem almıştım aldığım kasanın içinde bitfenix in bpap850 serisi var psu dan öyle bi ses geliyor ki bilgisayar daki 4 kasa fanını ve 2 sıvı soğutucu fanını bastırıyor. Ürünü garantiye yollayacağım ama gelende de böyle sorunlar olabileceği için sıfır bir psu almak istiyorum raijintek cratos alacaktım 3 bin tl zam gelmiş 7.5k biraz fazla gibi geldi. Önerebileceğiniz bir psu var mı. Coil whine bobin sesi geliyor şu an ki psu dan o yüzden de yeni bir tane almak istiyorum dediğim gibi. Önerilerinizi bekliyorum bütçe 5 6k ya çıkabilir.

Merhaba arkadaşlar itopyadan hazır sistem almıştım aldığım kasanın içinde bitfenix in bpap850 serisi var psu dan öyle bi ses geliyor ki bilgisayar daki 4 kasa fanını ve 2 sıvı soğutucu fanını bastırıyor. Ürünü garantiye yollayacağım ama gelende de böyle sorunlar olabileceği için sıfır bir psu almak istiyorum raijintek cratos alacaktım 3 bin tl zam gelmiş 7.5k biraz fazla gibi geldi. Önerebileceğiniz bir psu var mı. Coil whine bobin sesi geliyor şu an ki psu dan o yüzden de yeni bir tane almak istiyorum dediğim gibi. Önerilerinizi bekliyorum bütçe 5 6k ya çıkabilir.
modüler olmaması dışında hiç bir sorunu yok B+ kaliteli bir psu 600w girişi de bulunuyor.

bunun hiçbir yerde stoğunu göremedim hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buna bir bakayım hocam fan sesi nasıl biliyor musunuz
@yusuf7878 Cevap verebilir ona ama B+ skor aldığına göre sessizdir.

bunun hiçbir yerde stoğunu göremedim hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buna bir bakayım hocam fan sesi nasıl biliyor musunuz
fan stop var kartta hocam, kart boştayekn ısınmazken falan faan açmıyor. 2. el vaar sadece, tr de satısı durmus İ ibaresi olcak e cx falan değil onlar farklı model

600w girişi ne demek oluyor tam olarak hocam
Yeni nesil giriş hocam pek güvenli ve mantıklı değil şahsen tek kablo üzerinden 600w verebiliyor. 9070xt nitro gibi üst model kartlarda bulunmakta.

Geri