- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dur bir tanıtsınlar, Nvidia'ya yetişmesi pek mümkün değil şu anda ama bir sürpriz yapıp RTX 3080'e rakip çıkarabilir belki.ekran kartı 3000 serisi varken bakmam amd ye.
Dur bir tanıtsınlar, Nvidia'ya yetişmesi pek mümkün değil şu anda ama bir sürpriz yapıp RTX 3080'e rakip çıkarabilir belki.ekran kartı 3000 serisi varken bakmam amd ye.
şşşş işine bakhadi hadi teknolojide geri kalırsın fanboycuk Amd ilk yapacağı şey sürücüler ve yazılım
yediremedin galiba fanboycuk sen işine bak fanboycuk. amd ilk yapacağı şey sorunlarışşşş işine bak
Aga hiç sanmıyorum yaa 3080 nerede amd neredeDur bir tanıtsınlar, Nvidia'ya yetişmesi pek mümkün değil şu anda ama bir sürpriz yapıp RTX 3080'e rakip çıkarabilir belki.
ne diyosun yav diyorum ki eğer AMD rtx koymasa kartlara kendi ayağına sıkar ozaman haklı olursunuz diyorumyediremedin galiba fanboycuk
Çok doğru, f/p konusunda çok iyi kartları var ama driver sorunları ve Nvidia'nın daha iyi olanaklar sunması aşağı çekiyor AMD'yi.Uçar sorunlarla birlikte uzaya çıkarlar diye düşünüyorum. Fakat dediğim gibi umarım performans açısından da ,sorunsuz olma açısından da iyi olurlar. Çünkü zaten amdnin ekran kartındaki sorunu performans değil performansları fiyatlarına göre oldukça iyi, sorunlar başka.
saçmalama 5700xt 2070s e rakip büyük ihtimalle 3090 değilde 3080 e rakip çıkartırAga hiç sanmıyorum yaa 3080 nerede amd nerede
teknolojide. geri kalırsınız. anca. onca kişi 5000 Serisinde mağdur oldu ilk çıktığı zamandan belli sorun kartlar yeni gelecek kartd baş ağrıtacakne diyosun yav diyorum ki eğer AMD rtx koymasa kartlara kendi ayağına sıkar ozaman haklı olursunuz diyorum
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????saçmalama 5700xt 2070s e rakip büyük ihtimalle 3090 değilde 3080 e rakip çıkartır
sen anlamadın galiba ? fanboycuk. Daha o zamanlar 2070 Vardı. 2070s yokdu sonradan 2070s geldi rx 5700 xt rakibi 2060s ve 2070 arasında 3080 rakip ölselerde gelemez. Anca 2080s veya 2080 ti ya rakip gelir fanboyluk yapma kafadan sallama fanboycuk. seni. fanboy vakası.saçmalama 5700xt 2070s e rakip büyük ihtimalle 3090 değilde 3080 e rakip çıkartır
Ekran kartları tanıtılmadan emin konuşmak istemiyorum da sorunlu kartlar çıkarırsa AMD'nin adı lekelenmeye devam edecek ekran kartı konusunda.Aga hiç sanmıyorum yaa 3080 nerede amd nerede
Kaynak var mı RTX ile ilgiliamd ye geçmiş olsun Ray tracing gelmiyor fanboyluk yapma. gel senle şeyde tartışalım. fanboyluk yapma intelle kapışır. anca Amd ilk gitsin sürücü sorunlarını çözsün