- Reaksiyon skoru
- 1,006
Soket değişimi yapılması gerekli. Bilgisayar tabii ki açılmaz. Hatta işlemciye zarar bile vermiş olabilirsiniz.Beyler yeğenim ben yokken anakart soketine macun dökmüş ve dış fırçasıyla temizlerken bu hale getirmiş. Msi b650 model, bu soket tamir edilir mi garantisi var yoksa yeni anakart mi almak lazım. Gpu kirmizi led yanıyor pc açılmıyor.
Direkt çöpe gider bu. Tamiri için soketi komple değiştirmek lazım onun maliyeti nedir çevrede o işleri yapacak profesyonel ekipmanı olan bir tamirci varsa sorun.Beyler yeğenim ben yokken anakart soketine macun dökmüş ve dış fırçasıyla temizlerken bu hale getirmiş. Msi b650 model, bu soket tamir edilir mi garantisi var yoksa yeni anakart mi almak lazım. Debug Cpu kirmizi led yanıyor pc açılmıyor.
Sagolun hocam cevabınız için 5 k bütçe var ddr5 ne önerirsiniz. Asus prime b650 r nasıldırSoket değişimi yapılması gerekli. Bilgisayar tabii ki açılmaz. Hatta işlemciye zarar bile vermiş olabilirsiniz.
Msi servise yazdım yollayın dedilerde 2 hafta bekle sonra bir ton para ver uğraşılmaz gibi. 5 k bütçeye ne önerirsinizDirekt çöpe gider bu. Tamiri için soketi komple değiştirmek lazım onun maliyeti nedir çevrede o işleri yapacak profesyonel ekipmanı olan bir tamirci varsa sorun.
Soketteki macuna dokunmasa hiçbir şey olmazdı bu arada, diş fırçası ile soketi mahvetmek nereden aklına gelmiş…
12 yaşında çocuk işte heves etmiş herhalde videolara bakıp kıyamadım.Direkt çöpe gider bu. Tamiri için soketi komple değiştirmek lazım onun maliyeti nedir çevrede o işleri yapacak profesyonel ekipmanı olan bir tamirci varsa sorun.
Soketteki macuna dokunmasa hiçbir şey olmazdı bu arada, diş fırçası ile soketi mahvetmek nereden aklına gelmiş…
İyidir alınır.Sagolun hocam cevabınız için 5 k bütçe var ddr5 ne önerirsiniz. Asus prime b650 r nasıldır
İşlemci nedir ve özel istekler var mı şu kadar m2 soketi olsun vs gibi?Sagolun hocam cevabınız için 5 k bütçe var ddr5 ne önerirsiniz. Asus prime b650 r nasıldır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Msi servise yazdım yollayın dedilerde 2 hafta bekle sonra bir ton para ver uğraşılmaz gibi. 5 k bütçeye ne önerirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
12 yaşında çocuk işte heves etmiş herhalde videolara bakıp kıyamadım.
7600 hocam 2 m2 slotu lazım asus nasilİşlemci nedir ve özel istekler var mı şu kadar m2 soketi olsun vs gibi?
kanka facede yusuf oylum var işinde iyi ona sor geçen am4 sokete 500 tl demişti bende soket kırdımBeyler yeğenim ben yokken anakart soketine macun dökmüş ve dış fırçasıyla temizlerken bu hale getirmiş. Msi b650 model, bu soket tamir edilir mi garantisi var yoksa yeni anakart mi almak lazım. Debug Cpu kirmizi led yanıyor pc açılmıyor.
sen yaptırmam dersen bana sat makul fiyata ben yaptırırımBeyler yeğenim ben yokken anakart soketine macun dökmüş ve dış fırçasıyla temizlerken bu hale getirmiş. Msi b650 model, bu soket tamir edilir mi garantisi var yoksa yeni anakart mi almak lazım. Debug Cpu kirmizi led yanıyor pc açılmıyor.
B650m-R ise iş görür alınabilir, daha ucuza bu da olur.7600 hocam 2 m2 slotu lazım asus nasil
Dediğim asus daha iyi değil mi hocamB650m-R ise iş görür alınabilir, daha ucuza bu da olur.
![]()
Colorful BATTLE-AX A620M-D PRO V14 7600mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart
Colorful BATTLE-AX A620M-D PRO V14 7600mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr