Anakart islemci soketi

umix

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,006
Beyler yeğenim ben yokken anakart soketine macun dökmüş ve dış fırçasıyla temizlerken bu hale getirmiş. Msi b650 model, bu soket tamir edilir mi garantisi var yoksa yeni anakart mi almak lazım. Debug Cpu kirmizi led yanıyor pc açılmıyor.

Ekler

• 1000061698.webp
    1000061698.webp
    676.1 KB · Hit: 56
Beyler yeğenim ben yokken anakart soketine macun dökmüş ve dış fırçasıyla temizlerken bu hale getirmiş. Msi b650 model, bu soket tamir edilir mi garantisi var yoksa yeni anakart mi almak lazım. Gpu kirmizi led yanıyor pc açılmıyor.
Soket değişimi yapılması gerekli. Bilgisayar tabii ki açılmaz. Hatta işlemciye zarar bile vermiş olabilirsiniz.

Beyler yeğenim ben yokken anakart soketine macun dökmüş ve dış fırçasıyla temizlerken bu hale getirmiş. Msi b650 model, bu soket tamir edilir mi garantisi var yoksa yeni anakart mi almak lazım. Debug Cpu kirmizi led yanıyor pc açılmıyor.
Direkt çöpe gider bu. Tamiri için soketi komple değiştirmek lazım onun maliyeti nedir çevrede o işleri yapacak profesyonel ekipmanı olan bir tamirci varsa sorun.

Soketteki macuna dokunmasa hiçbir şey olmazdı bu arada, diş fırçası ile soketi mahvetmek nereden aklına gelmiş…

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Soket değişimi yapılması gerekli. Bilgisayar tabii ki açılmaz. Hatta işlemciye zarar bile vermiş olabilirsiniz.
Sagolun hocam cevabınız için 5 k bütçe var ddr5 ne önerirsiniz. Asus prime b650 r nasıldır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direkt çöpe gider bu. Tamiri için soketi komple değiştirmek lazım onun maliyeti nedir çevrede o işleri yapacak profesyonel ekipmanı olan bir tamirci varsa sorun.

Soketteki macuna dokunmasa hiçbir şey olmazdı bu arada, diş fırçası ile soketi mahvetmek nereden aklına gelmiş…
Msi servise yazdım yollayın dedilerde 2 hafta bekle sonra bir ton para ver uğraşılmaz gibi. 5 k bütçeye ne önerirsiniz

12 yaşında çocuk işte heves etmiş herhalde videolara bakıp kıyamadım.

Sagolun hocam cevabınız için 5 k bütçe var ddr5 ne önerirsiniz. Asus prime b650 r nasıldır

Msi servise yazdım yollayın dedilerde 2 hafta bekle sonra bir ton para ver uğraşılmaz gibi. 5 k bütçeye ne önerirsiniz

12 yaşında çocuk işte heves etmiş herhalde videolara bakıp kıyamadım.
İşlemci nedir ve özel istekler var mı şu kadar m2 soketi olsun vs gibi?

• Beğen
kanka facede yusuf oylum var işinde iyi ona sor geçen am4 sokete 500 tl demişti bende soket kırdım :D

b650m r iyidir gerisi fazla kaçıyor

• Beğen
sen yaptırmam dersen bana sat makul fiyata ben yaptırırım

• Beğen
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,897
Üyeler
189,343