Androidde pc uygulamaları

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
91
Merhaba ötg + USB çoğaltıcı var bu sayede klavye mouse bağla yanılıyorum acaba telefona (androide) pc uygulamaları kurabilir miyim. Exe uzantılı dosyaları nasıl çalıştırırım. Visual Studio kuracağım

Exe dosyaları sadece windows'da çalışır. Android için windows emülatörü olabilir.

Exe dosyaları sadece windows'da çalışır. Android için windows emülatörü olabilir.
Hocam onları çok denedim bir işe yaramıyor exeyi apk ya fln çevirmenin yolu varmıdır

Winlator adlı bir emulator var githubda bulabilirsin bu sayede bilgisayar oyunları telefonda oynanabiliyor ben GTA 5 denedim 20 fps de olsa oynamayı başardım çoğu eski nesil oyun rahat çalışıyor bu uygulama sayesinde ama önceden YouTubeda uzun bir araştırma yap detayını anla

Winlator adlı bir emulator var githubda bulabilirsin bu sayede bilgisayar oyunları telefonda oynanabiliyor ben GTA 5 denedim 20 fps de olsa oynamayı başardım çoğu eski nesil oyun rahat çalışıyor bu uygulama sayesinde ama önceden YouTubeda uzun bir araştırma yap detayını anla
Tamam denetim hocam

ondan başka önerebileceğiniz bir program varmı peki?

Termux bakın isterseniz yada sanal pc ye bağlanın ordan işinizi halledin

Geri