Neler Yeni

Andromeda teknoloji mağazası nedir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Vatan bilgisayarı atıp şikayet alıyor demen aşırı saçma olmuş o magaza kurumsal ve günde 100 bin ürün satıyorlar nerdeyse tabii ki ufak tefek şikayetleri olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallahi kardeşim vicdanı merhameti allah korkusu varsa kendisi bilir ne diyelim bilmediğiniz yerden ürün almayın derim kimsenin hakkına da girmek iyi deil.
Gir bak bakalım milletin şikayetlerine. Ufak tefek şikayetler. Ben sana bir kaçtane yazayım. Telefon almış 3 ay sonra imei kopyalanmış .Sıfır ütü almış içi su dolu kullanılmış gelmiş. Sıfır laptop almış tamirli gelmiş.
Kurumsal firmalar en büyük milleti kazıklayanlar onlar. Millette bu kafa olduğu sürece en büyük mağduriyetleri büyük firmalar yaratıyor. Daha bugun araç alıcam adam borusan dan mış .Kaput boyalı çıktı expertte .Adama boyasız diye koskoca borusan arabayı kitlemiş .
Kimse kimseye zorla mal satmıyor .Gidin büyük mağazalardan alışveriş yapın siz.

Daha bugun hesap açmış fake hesapla saldıran kişilere cevap vermiyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Gir bak bakalım milletin şikayetlerine. Ufak tefek şikayetler. Ben sana bir kaçtane yazayım. Telefon almış 3 ay sonra imei kopyalanmış .Sıfır ütü almış içi su dolu kullanılmış gelmiş. Sıfır laptop almış tamirli gelmiş.
Kurumsal firmalar en büyük milleti kazıklayanlar onlar. Millette bu kafa olduğu sürece en büyük mağduriyetleri büyük firmalar yaratıyor. Daha bugun araç alıcam adam borusan dan mış .Kaput boyalı çıktı expertte .Adama boyasız diye koskoca borusan arabayı kitlemiş .
Kimse kimseye zorla mal satmıyor .Gidin büyük mağazalardan alışveriş yapın siz.

Daha bugun hesap açmış fake hesapla saldıran kişilere cevap vermiyorum.
Kanka buyuk firmaların oyle yapmaları seni haklı yapmıyo sen ne yapmaya calısıyon

Ben yakın zamanda o mağazadan alışveriş yaptım .Burada bir iki kişi mağazayı kötülemiş ama yazdıklarınız hiç biri ile karşılaşmadım. Zaten işin yalan tarafı mağazayı kötüleyen hesaplar bugun açılmış. Bellliki birisi fake hesaplarla saldıyor mağazaya. Kimseye hiçbir şey tavsiye etmem. ürün alıcaksanız adamın mağazası var. adam inceleme test etme şansıda sunuyor. Alıcağınız ürünü iyice kontrol edin sonra alın.

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Mehmet
2. el ürünleri sıfır diye satıyorlar dikkat edin, 7 yıl önce üretimi bitmiş kartı bile sıfır diye satıyorlar, konuyu okuyun daha iyi anlarsınız, bu nedenle ifşalandıkça durmadan isim değiştiriyorlar;

Aynı burada yaptıkları gibi DH'yede 3 tane fake üyelik ile yazmaya başladı 3'ü de fake olduğu anlaşılınca banlandı.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Çağrı Yavan
GTX 760 aldım sıfır diye sattılar sıfır olmadığını biliyordum rx 550 ile takas ettim şuanda kullanıyorum ve genel anlamda 2.el piyasasından daha ucuz bir kart veya herhangi birşeyler satıyorsa alınır

En İyi Cevap
3
İlk sayfalarda r7 3700x vs r5 5600x e eşit denmiş birazcık güldüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer
GTX 760 aldım sıfır diye sattılar sıfır olmadığını biliyordum rx 550 ile takas ettim şuanda kullanıyorum ve genel anlamda 2.el piyasasından daha ucuz bir kart veya herhangi birşeyler satıyorsa alınır
Sorun sıfır diye satılıyor diye kızılmış 2. el çok temiz üründür test et al problem çıkarsa şu kadar süre içinde mağaza ve kişi olarak arkasındayım diye belge verse hiç kimsenin söz söyleme hakkı olmaz. Belki sıfır belki değil günahı boynuna bilemem yorumlar bu yönde iki taraf için de.

Ben şuna takıldım o yüzden birçok malzeme alacakken vazgeçtim eğer sıfır ürüne test et al diyorlarsa çok ama çok komik. Test etse ne olacak ? velev ki test etti bunlar elektronik cihaz fabrikadan sıfır gelen üründe bile 1 saat içinde arıza çıkabiliyor ama ne yapıyorsun garanti kağıdına güvenip servisi arıyorsun yada yolluyorsun ürünü. Mağaza garantili sıfır ürünü verse test et demez sanki ürününü güvenerek verir çünkü garantisi varsa dükkanı bağlayan bir şey olmaz.

Eğer Sıfır olmayan ürünü sıfır diye satıyorlarsa ve satıldıktan sonra arıza yaparsa sorumluluk almayız diye anlayış varsa zaten ürün garantili değildir sana o yüzden test et diyorlar yoksa bir insanın ***** olması lazım ucuza bulduğu ürünü neden arıza yaptırıp geri versin mağaza aynı ücreti iade etse bile o fiyattan alamayacaksın ki.

Sen ekran kartı almışsın hayırlı olsun iyi fiyattan verdiklerine de şüphe yok keşke biraz güven tazeleyici şekilde satış yapsalar keşke bak üründen memnun olduğun halde sıfır olmadığını biliyordum dedin bu güveni sarsar! sen söyledin mi neden sıfır diye satıyorsun demedin mi ? 2.elde olsa alırdım demedin mi ? çünkü mağazanın sağlam garanti verip arkasında sağlam duracağını hissetsem şu gün gider işlemci ekran kartı ram alır çıkarım çünkü mağazanın da dediği gibi büyük mağazalarda bile türlü türlü problem var. Yorumları görünce hem mağaza hem müşteri yazıları kararsız insanları da ürün almamaya itiyor. Eğer Sıfır ürün alanlar veya mağaza ürünle ilgili garantiyi nasıl verdiklerine dair bilgi verirlerse memnun olurum test et al demekle olmuyor gibi.

Olumsuz yorum yapan mesajların hesapları dün ve bugun açılmış .Neden acaba. Bunlar fake hesap değiller mi

Buradan olumsuz yorum yapan hesaplar tek kişiye ait .Oda bizimle kavga eden şahsa. Konu açılış tarihine ve olumsuz yorum yapanların hesapların açılış tarihlerine bakın aynı tarihler

Hasan15

80+
Olumsuz yorum yapan mesajların hesapları dün ve bugun açılmış .Neden acaba. Bunlar fake hesap değiller mi

Buradan olumsuz yorum yapan hesaplar tek kişiye ait .Oda bizimle kavga eden şahsa. Konu açılış tarihine ve olumsuz yorum yapanların hesapların açılış tarihlerine bakın aynı tarihler
Evet öyle duruyor. Bence moderatorun müdahale etmesi lazım bu fake hesaplara

Osman35

80+
Ben ve arkadaşlarım bu mağazadan alışveriş yaptık hiç bir sorun yaşamadık.Ben tavsiye ederim. Olumsuz yorumlarda bulunan hesaplar neden bir kaç gün önce açılmış.

Bize saldıran şahışın gerçekten zekası sıkıntı. Durmadan fake hesap açıyor. Ama mesaj attığı zaman pofilde hesabın açılış tarihi ve mesaj adetini görebiliyor herkes. Kendince bize zarar vermeye çalışıyor. İstediğin kadar hesap aç saldır hiç umrunda değilsin. Bu senin kötü niyetini herkes görüyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,503
Üyeler
164,153
Son üye
rstm.can
Top Bottom