Bakın bende yeni hesap açtım cevabınızda fake hesap açıyorlar diyerek beni de ima ediyorsanız ben sizin hakkınızda sıkıntı yaşayan arkadaşları tanımam onlarında sizinle ne problem yaşadığı beni de ilgilendirmez! Bu konuya neden mesaj yazdığıma gelelim ben sistemi değiştiriyorum Ekran kartı CPU ve Ram alacağım Hatta şuan Asus Rog anakartım bu donanımlar için bekliyor ! Bende herkes gibi daha uygun fiyatlı satan yer var mı diye araştırırken Sahibinden.com da ilanlarınızı gördüm ve gerçekten uygun fiyatlı olduğu için sizden almak istedim ve bilinçli tüketici olarak mağazanız hakkında bilgi almak ve güvenilir olup olmadığınız hakkında araştırma yapma ihtiyacı hissettim. Google da arattığımda beni bu site karşıladı ve birkaç gün yorumlara baktım ve mağaza yetkilisi olarak bir yoruma cevap attığınız gün diğer yorumlara nasıl cevaplar vereceğinize baktım tıpkı sizin başka mağazaların mağdurlarını şikayet var dan bulup kendinizi haklı çıkarmanız gibi bende birkaç düşünceye sahip oldum.Olumsuz yorum yapan mesajların hesapları dün ve bugun açılmış .Neden acaba. Bunlar fake hesap değiller mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buradan olumsuz yorum yapan hesaplar tek kişiye ait .Oda bizimle kavga eden şahsa. Konu açılış tarihine ve olumsuz yorum yapanların hesapların açılış tarihlerine bakın aynı tarihler
Bir gıram karakterin varsa konuya gir olumsuz mesajlar yazan 5 farklı hesabın üyelik tarihi 19 20 21 22 23 eylül de hesapları açılmış. Benim bu iddiama mantıklı cevap ver yoksa adam değilsinBakın bende yeni hesap açtım cevabınızda fake hesap açıyorlar diyerek beni de ima ediyorsanız ben sizin hakkınızda sıkıntı yaşayan arkadaşları tanımam onlarında sizinle ne problem yaşadığı beni de ilgilendirmez! Bu konuya neden mesaj yazdığıma gelelim ben sistemi değiştiriyorum Ekran kartı CPU ve Ram alacağım Hatta şuan Asus Rog anakartım bu donanımlar için bekliyor ! Bende herkes gibi daha uygun fiyatlı satan yer var mı diye araştırırken Sahibinden.com da ilanlarınızı gördüm ve gerçekten uygun fiyatlı olduğu için sizden almak istedim ve bilinçli tüketici olarak mağazanız hakkında bilgi almak ve güvenilir olup olmadığınız hakkında araştırma yapma ihtiyacı hissettim. Google da arattığımda beni bu site karşıladı ve birkaç gün yorumlara baktım ve mağaza yetkilisi olarak bir yoruma cevap attığınız gün diğer yorumlara nasıl cevaplar vereceğinize baktım tıpkı sizin başka mağazaların mağdurlarını şikayet var dan bulup kendinizi haklı çıkarmanız gibi bende birkaç düşünceye sahip oldum.
Bir müşteri yorumunda sıfır olarak bildiği ekran kartını takasla almış ürün sıfır değilmiş ama ürün temizmiş ve memnun kalmış diğer bir yorumda işlemci konusunda benim düşünceme göre kendisinin de hatalı olduğu bir alışveriş olmuş bunlar olur herkesi memnun edemezsiniz
Lakin ben sadece ama sadece Sıfır ürünlerde de test et al demenize takıldım. Sıfır ürünün faturası belgesi falan yoksa testten sonra birkaç gün içinde bir hata olursa kabul etmeyeceğiz ürünü anlamına mı geliyor ? nasıl bir garanti süreci olacak bilgilendirmek bu kadar mı zor. Dünya kadar mesaj atılıyor bizi karalıyorlar diyorsunuz Bence size yafta atanlara sıfır ürün değil diyenlere yok öyle bir şey dersiniz garanti belgesini yada mağaza faturasını garantisini veriyoruz dersiniz olur biter. Yoksa ben şu yorumları görmesem sizden gelip beğendiğim modellerden RTX iyi bir ekran kartı i5 işlemci DDR5 ram çoktan almıştım ki hala bütçeme göre hala fiyatlara bakıyorum. Müşteri yorumları ister büyük mağazalarda ister butik mağazalarda olsun çok çok önemlidir ve onlara verilen cevaplarda müşteriler için bir kanaat getirir.
Konunun başından beri olumsuz yorum yapan 5 hesap var üyelik tarihleri 19 20 21 22 23 eylül 2022 . Bu hafta açılmış hesaplar. Sen yarında farklı hesap açıp yalanları uydurmaya devam edicen. Bak sen mesaj atınca konuya millet senin üyelik tarihini ve mesaj adetini görüyor. Sen aklınca bize zarar vermeyi düşünerek bu yola girdin. Avukatım hakkında bugun savcılığa şikayetçi oldu.. Eğer hesapların hepsi aynı İP den açıldıysa ağlıyarak dükkanıma geliceksin özür dileyeceksin.Arkadaşlar mağazaya gittim ve ürünler kesinlikle sıfır değil. Adamın kendisi ortada yok, babası orda duruyor ve o da hiçbir şeye elletmiyor. Sözde sıfır kasa geliyor, bakmak istiyorsunuz adam baktırmıyor. Sıfır işte kuruldu sorun olmaz falan diyor . Bu arkadaş dükkanı yeni devraldım diyor burda fakat babası 1.5 yıl önce mağazamız soyuldu diyip, 8 yıldır biz bu işi yapıyoruz dedi. Şu cümleden sonra gerisini siz getirin, paranızın değerini bilin.
Konuda olusmuz mesaj yazanların hesapları 19 20 21 22 23 eylül tarihinde yani sorun yaşadığımız şahsın mesajından sonraki tarihlerde açılmış hesapları . millet sizin mesaj sayınızı ve üyelik tarihlerinizi görüyor. Kendinizi aptıal yerine koymayın.
Bir gıram karakterin varsa konuya gir olumsuz mesajlar yazan 5 farklı hesabın üyelik tarihi 19 20 21 22 23 eylül de hesapları açılmış. Benim bu iddiama mantıklı cevap ver yoksa adam değilsin
Konunun başından beri olumsuz yorum yapan 5 hesap var üyelik tarihleri 19 20 21 22 23 eylül 2022 . Bu hafta açılmış hesaplar. Sen yarında farklı hesap açıp yalanları uydurmaya devam edicen. Bak sen mesaj atınca konuya millet senin üyelik tarihini ve mesaj adetini görüyor. Sen aklınca bize zarar vermeyi düşünerek bu yola girdin. Avukatım hakkında bugun savcılığa şikayetçi oldu.. Eğer hesapların hepsi aynı İP den açıldıysa ağlıyarak dükkanıma geliceksin özür dileyeceksin.Hadi devam et hesap aç iftiralarda bulun. Maddi tazminat davasının sonucunda kim ağlyacak kim gülecek görücez
İkinci el ürünlere fatura kesip sıfır diye satıyor diolardi facedebeyler sahibindende böyle bi mağaza var esenyurtta şubeleri sıfır kartları ucuza satıyolar hiç duydunuzmu güvenilir mi? gelip alma şansıda var yani
Sen 17 eylülde hesap açtın iftiralarda bulundun. 18 19 20 21 22 23 Eylülde yeni hesaplar açıldı ve ilk mesajları bizi karalamak. Bu hesapları kim açtı acabaya ne fake hesabı neyden bahsediyorsun sen ya. bir tek bu hesabım var başka bir hesabım yok. insanların buraya yorum yapabilmesi için 1 yıllık hesapları olması mı gerekiyor. insanlar konuyu görüp yeni hesap açıp yorum yapamaz mı bunu düşünemiyor musun? sanki senin hesabın 1-2 yıllık falan anlamadım ki savunma şeklini boş boş konuşmaya devam ediyosun
lütfen yetkili kişiler falan bakamıyor mu ya fake hesap olup olmadığına veya bunu kanıtlamamın bir yolu var mı? aynen kardeşim ben mağazana saldırıyorum 5 10 hesap açıp başka işim yok
konuyu detaylıca okursanız bizim bu arkadaşla bir husumetimiz var. Bu adam 17 eylül de yeni hesap açıyor bize iftiralarda bulunuyor. Ne hikmetse bu tarihten sonra 18 19 20 21 22 eylülde yeni hesaplar açılıyor tek mesajlar atılıyor. Tek mesajları mağazayı kötülemek. Bunu açıklarmıısnız lütfenBahsi geçen kişinin IP adresleri uyuşmuyor bile. Fakat konuda sizi savunan ve olumlu yorum yapan arkadaşlarla sizin IP adresinizin uyuşması gerçeğini nasıl açıklamayı düşünüyorsunuz?
O hesaplara baktım herhangi bir uyuşma yok açıkladım bunu zaten. Fakat siz bana bu konuda sizi öven yorumlarla bulunan hesaplarla IP adresinizin nasıl uyuştuğunu açıklar mısınız?Sen 17 eylülde hesap açtın iftiralarda bulundun. 18 19 20 21 22 23 Eylülde yeni hesaplar açıldı ve ilk mesajları bizi karalamak. Bu hesapları kim açtı acaba
konuyu detaylıca okursanız bizim bu arkadaşla bir husumetimiz var. Bu adam 17 eylül de yeni hesap açıyor bize iftiralarda bulunuyor. Ne hikmetse bu tarihten sonra 18 19 20 21 22 eylülde yeni hesaplar açılıyor tek mesajlar atılıyor. Tek mesajları mağazayı kötülemek. Bunu açıklarmıısnız lütfen