Yardım Ani ping yükselmesi sorunu

Reaksiyon skoru
2
CS:GO oynamak için telefonumun internetini PC'ye bağlıyorum hotspot yoluyla, Discord'dan takip ediyorum pingim 80 iken 400'e çıkıyor, sonra 1200 1500.. Düşüyor hemen tekrar çıkıyor. Bıktım vallahi. Nerede ne driver varsa denedim olmadı. Ethernet kablosu bağladım olmadı. Aynı şey. Şu internet bağlantısı mağduruna yardım edin lütfen.

CS:GO oynamak için telefonumun internetini PC'ye bağlıyorum hotspot yoluyla, Discord'dan takip ediyorum pingim 80 iken 400'e çıkıyor, sonra 1200 1500.. Düşüyor hemen tekrar çıkıyor. Bıktım vallahi. Nerede ne driver varsa denedim olmadı. Ethernet kablosu bağladım olmadı. Aynı şey. Şu internet bağlantısı mağduruna yardım edin lütfen.
modemden direkt mi bağlısınız.

Şimdi şöyle bi saçmalık var bulunduğum binaya altyapı çekilmiş ama sadece 1 binaya port açılmış. İnternetten baktım 1 yıl bekleyenler var port için. O port açılan daireyle anlaştık routerla kablosuz internet alıyoruz onlardan. 1. kattalar bizde 3. kattayız ev dublex ben 4. katta oluyorum. İkna edemedik modeminden kablo vermedi bize bende bizdeki routerdan odama kablo çektim. Haliyle router kablosuz modeme bağlandığı için hiç stabil değil. 9K' ya pc topladım internetim yok saçmalık resmen. Hayat gülse yüzümüze keşke.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

modemden direkt mi bağlısınız.
Bu sorun benim telefondan bağlanma sorunu telefonumu hotspotla veya usb üzerinden pc ye bağlayıp mobil verimi açıyorum. ping 80 iken birden 300'e 1500' e çıkıp iniyor. sonra yine çıkıyor. Aşırı dalgalı ping değerlerim var. Bazen dalgalı oluyor bazen olmuyor. Eski bilgisayarımda mobil veri normalde böyle olmazdı, driverları güncelledim hala aynı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,360
Üyeler
186,613
Son üye
cikolataciko
Geri