Beyfendiiii6
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 17,513
Eraseden sonunda çok küfür etmiştimErased, Kimetsu No Yaiba, GoSick (Troll değil ciddi anime).
Eraseden sonunda çok küfür etmiştimErased, Kimetsu No Yaiba, GoSick (Troll değil ciddi anime).
Akame ga killHaydi animeciler toplanın
300 bölümü geçmeyecek anime önerir misiniz?
knk sana net soyluyorum bak 1. akeme ga kill 2.nanatsu no taizai 3.owari no seraph çok guzeldi çok beyenmiştim one piece de çok guzel ama 900+ bolumu var one pieceinBende sayende bikac anime dizisi ogrenmis oldum sagol birkacini izlemistim arada anime izleyesim geliyor sence hangilerini once izleyeyim
Owari no seraph hala yeni sezon gelmedi dimi :/.knk sana net soyluyorum bak 1. akeme ga kill 2.nanatsu no taizai 3.owari no seraph çok guzeldi çok beyenmiştim one piece de çok guzel ama 900+ bolumu var one piecein
Guren' i kurtarmadılar diye bıraktım ben artık.Owari no seraph hala yeni sezon gelmedi dimi :/.
En sonda tam böle bitmemiş yarım kalmıştı o vampirler ve insanların birbirne girdiği büyük şavaşta kaçmışlardı grupça. Abi baya oldu izlemeyi çoğu izldeğim animeni karakterlerini ve olaylarını unuttumGuren' i kurtarmadılar diye bıraktım ben artık.
Cok tesekkurler universite sınavina az kaldi bitsin ondan sonra zabaha gadar film oyun sinema her boku yapcam bıktım çalıșmaktan arada bi böyle foruma girip bakiyorum o kadar sagol animeler icin hepsini not ettimknk sana net soyluyorum bak 1. akeme ga kill 2.nanatsu no taizai 3.owari no seraph çok guzeldi çok beyenmiştim one piece de çok guzel ama 900+ bolumu var one piecein