AOC 24G42E - Işık Sızması Testi

buraktpl

80+
Reaksiyon skoru
157
Monitör bugün elime ulaştı ölü piksel çok şükür yok ghosting testide yaptım ama çok anlamadım, sizce ışık sızması sonuçları nasıl?

Ekler

• 1758310949387.webp
    1758310949387.webp
    22.1 KB · Hit: 106
Monitör bugün elime ulaştı ölü piksel çok şükür yok ghosting testide yaptım ama çok anlamadım, sizce ışık sızması sonuçları nasıl?
Telefondan çekilen foto üzerinden yorum yapmak çok doğru olmaz. Kullanıcı olarak karanlık ortamda kendin analiz etmeye çalış. Zaten aşırı bir durum varsa illa rahatsız eder. Sağ üst kısım fotodan fazla gibi duruyor.

Yani adam öldürmez ama bir tık fazla duruyor tabi telefona bağlı

hocam paneller katman katman oluyor basit bir çözüm önericem. monitörü yere bakıcak bir şekilde tutup arkasına ufak elinizle tıklatın. yoğunluğun olduğu kısıma doğru köşelerine tık tık vurun.
dikkat ekrana değil kasanın arkasına ve nazikçe sık sık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide ekranı beyaz yapıp fotoğraf atar mısın

hocam paneller katman katman oluyor basit bir çözüm önericem. monitörü yere bakıcak bir şekilde tutup arkasına ufak elinizle tıklatın. yoğunluğun olduğu kısıma doğru köşelerine tık tık vurun.
dikkat ekrana değil kasanın arkasına ve nazikçe sık sık

bide ekranı beyaz yapıp fotoğraf atar mısın
Aga paneli bozdurcan adama vur diyosun ya :D

Aga paneli bozdurcan adama vur diyosun ya :D
abi aslında tvlerde de olan bir durum. paneller katman katman oluyor. köşelerden bazı katmanlar araları boşlanıyor. abarmaması lazım monitör bir süre yere baksa bile yeter

video çekse daha sağlıklı gözükür fotoğraftan
şu siteden de diğer renkleri fln görür

iade et one öyle

Ben daha yeni bu monitörü satın aldım, her zaman bu sorun oluyor mu? Ona göre iptal edicem siparişi

iade et one öyle
Fotoğraf çok yanıltıcı video daha doğru test et kendi monitöründe :D

Ben daha yeni bu monitörü satın aldım, her zaman bu sorun oluyor mu? Ona göre iptal edicem siparişi
her monitörün ışık sızması aynı olmaz. ürünün panelinden paneline ufak değişiklikler olabilir o yüzden gelicek ürünü bilemessin

Geri