Telefondan çekilen foto üzerinden yorum yapmak çok doğru olmaz. Kullanıcı olarak karanlık ortamda kendin analiz etmeye çalış. Zaten aşırı bir durum varsa illa rahatsız eder. Sağ üst kısım fotodan fazla gibi duruyor.Monitör bugün elime ulaştı ölü piksel çok şükür yok ghosting testide yaptım ama çok anlamadım, sizce ışık sızması sonuçları nasıl?
Gündüz seni rahatsız ediyor mu ekran? Çok rahatsızsan edebilirsin ama gelen monitörde böyle olabilir belki daha kötü çıkar.İade etmeli miyim?![]()
Aga paneli bozdurcan adama vur diyosun yahocam paneller katman katman oluyor basit bir çözüm önericem. monitörü yere bakıcak bir şekilde tutup arkasına ufak elinizle tıklatın. yoğunluğun olduğu kısıma doğru köşelerine tık tık vurun.
dikkat ekrana değil kasanın arkasına ve nazikçe sık sık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide ekranı beyaz yapıp fotoğraf atar mısın
abi aslında tvlerde de olan bir durum. paneller katman katman oluyor. köşelerden bazı katmanlar araları boşlanıyor. abarmaması lazım monitör bir süre yere baksa bile yeterAga paneli bozdurcan adama vur diyosun ya![]()
Fotoğraf çok yanıltıcı video daha doğru test et kendi monitöründeiade et one öyle
her monitörün ışık sızması aynı olmaz. ürünün panelinden paneline ufak değişiklikler olabilir o yüzden gelicek ürünü bilemessinBen daha yeni bu monitörü satın aldım, her zaman bu sorun oluyor mu? Ona göre iptal edicem siparişi