Yunus
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,896
O mönitörü bulamazsın kolay kolayBu paraya mac mini ve güzel bir monitör almak daha mantıklı değil mi? İstediğin zaman başka yere taşıyabilirsiniz.
O mönitörü bulamazsın kolay kolayBu paraya mac mini ve güzel bir monitör almak daha mantıklı değil mi? İstediğin zaman başka yere taşıyabilirsiniz.
appleın monitörleri gerçekten bi başka oluyo onun yerini tutmaz ama bu dediğin de çok mantıklı yapılabilirBu paraya mac mini ve güzel bir monitör almak daha mantıklı değil mi? İstediğin zaman başka yere taşıyabilirsiniz.
O mönitörü bulamazsın kolay kolay
2k oled monitör tercih ederim. Ekranı kötü demiyorum ama pek bir esprisi yok. 24 inç ekrana 4.5k koymanın mantığını anlamiyorum.appleın monitörleri gerçekten bi başka oluyo onun yerini tutmaz ama bu dediğin de çok mantıklı yapılabilir
tasarım ile uğraşanların işine yarıyor2k oled monitör tercih ederim. Ekranı kötü demiyorum ama pek bir esprisi yok. 24 inç ekrana 4.5k koymanın mantığını anlamiyorum.
Oyun oynayan adamın imac ile işi yok ki zatenBunun yerine 7700-7800xt kasa alın, yanında güzel bı monitör,klavye mouse günlük kullanımda bundan çok daha iyi olur.
Renk doygunluğu ve kontrast olarak oled daha iyi degil mi? Tasarım için nasıl iyi oluyor? Retina dediğimiz markanin satış stratejisi için çıkarttığı bir isim. Piksel yoğunluğunu belirtmek için kullaniyor.tasarım ile uğraşanların işine yarıyor
4k 24 inch oled varsa daha iyi olabilir ama benim bildiğim yokRenk doygunluğu ve kontrast olarak oled daha iyi degil mi? Tasarım için nasıl iyi oluyor? Retina dediğimiz markanin satış stratejisi için çıkarttığı bir isim. Piksel yoğunluğunu belirtmek için kullaniyor.
oyun amacıyla macbook alma m2 pro ve air kullandım ikisi de cayır cayır yanıyodu strayde 50 60 fps vermek içinŞu anda oyun için hangi macbook alınır? Birkaç simülasyon programı çalışacak o kadar. Rdr2 vs tarzı oyunlar değil daha çok uçuş simülatörleri üzerine kullanılacak.
Günlük kullanım içinde mantıksız bence 8/256 ayrıca ramde gömülüOyun oynayan adamın imac ile işi yok ki zaten
Ne boş alet laEkranı olsun. M3 çipi olsun imkanı olanın değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum. Depolama ve RAM az bence de. Peşin 6 taksit var.
Öyle Safaride kasar bu model.Ne boş alet la