Arc raiders alınır mı?

FPS oyunlarındaki kolsuzluğum ve şanssızlığım sebebiyle almaktan çekiniyorum ben de aslında güzel oyun gibi duruyor. Dışarıya çıkayım bir eğleneyim zaman geçireyim desen de aynı parayı birkaç saat içinde yiyorsun zaten. Böyle oyuna verilen para batmaz bu devirde.
Zaten almışsınız hayırlı olsun iyi oyunlar. :D

Oyunda Türk bulamıyorum ya. Adınızı paylaşın da oynayalım.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Enco
hemen yazayım dün alıp 7 8 saat solo oynamış birisi olarak. Öncelikle oyun rust veya onun benzeri hayatta kalma oyunları gibi değil. Oyunda sürekli bir gelişme var. Haritaya girip loot yapıyorsun farklı farklı materyaller, ardından haritada kaçabilirsen eğer geri üssüne dönmeye çalışıyorsun. Diğer adamlar da aynı mantıkla oynadığından aynı yerde loot yaparsan çatışmak kaçınılmaz oluyor. Ölürsen eğer haritaya girdikten sonra lootladıkların gidiyor kaçıramadığın için. Sonra tekrar envanterini düzenleyip silah bandaj zırh vs ekleyip girebiliyorsun. Rusttan farkı base yapmıyorsun koruman gereken bir emeğin yok. Sadece o an girip haritada lootladıklarını koruyup kaçırabilmen yeterli. Oyunun mantığını bedavadan denemek istiyorsan steamde ki delta force oyununu oyna ücretsizdi sanırım. Aynı mantık. Envanter yap haritaya gir bulabildiğin herşeyi bul(tercihen kıymetliler) sonra haritadan kaç. ister lootla kaç çatışmadan ister loot yapma , yapan adamları vur onların lootunu al kaç. finalde craft mraft yapıyorsun geliştirmeler vs. amaç bir nevi gelişmek gelişirkende haritanın gerici atmosferinde takılmak işte.
Delta Force'ın PVPsi zor. Bir anda asansörden 3lü manyak inip öldürebilirler seni😂
ARC Raiders sırf öyle ise çekilmez imo

Forumdan solo olanlar ile bir ekip kurup takılın. Alınır bir süre de bayağı eğlendirir. Fiyatı da son döneme göre uygun.

Ben bugün alacağım heralde ya denemek istiyorum bakalım inşallah güzel olur sarar oyun
Pubg yi bir iki kere denemek için oynamış birisiyim. Hangi silahı alacağım ne yapacağım derken becerememiştim de ve bu tarzı sevmiyorum diyip çıkmıştım. Arc Riders aldığım ekran kartıyla hediye geldi. Yükledim ve başta yine zorlansam da aşırı saran bir oyun. Ben tek başıma oynuyorum. 70 saat olmuştur sanıyorum. Yapacağım işler varken oynamaya başladım bu problem olmaya başladı. Dur demem gereken bir oyun. Youtube dan videolarını izleyin, az çok anlarsınız.

Delta Force'ın PVPsi zor. Bir anda asansörden 3lü manyak inip öldürebilirler seni😂
ARC Raiders sırf öyle ise çekilmez imo
ben soloda takıldığım için daha rastlamadım öyle şeylere :D ben daha çok loot yapıp kaçmayı seviyorum. pvp istiyorsam loot yapmıyorum sadece adamlara odaklanıyorum. Bir anda öyle aniden birşeye denk gelmedim açıkcası :D biraz daha yavaş geldi bana oyun df ye göre

ben soloda takıldığım için daha rastlamadım öyle şeylere :D ben daha çok loot yapıp kaçmayı seviyorum. pvp istiyorsam loot yapmıyorum sadece adamlara odaklanıyorum. Bir anda öyle aniden birşeye denk gelmedim açıkcası :D biraz daha yavaş geldi bana oyun df ye göre
Hocam DF'ye göre konuştum. ARC'ı bilmiyorum, ama bence de yavaş, karakterler sanırım mekatronik iskelet kullanıyor sanırım? Şu iskeletler ne zaman olsa o kişi yavaş oluyor. Tabii hızlısı da var ama nedense bir türlü ana akım haline gelmedi, yine aynı şekilde DF de D-Wolf var o da exo skelaton kullanıyor ama adam nasıl hızlı dimi🤣 gerçi onunki partial sanırım, full body değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,043
Son üye
....mehmet
Geri