Deepcool kötü bir marka mı?bu artic modelin 360 nın dünyanın en iyi soğutucu ödülünü aldı diğer marka ile karşılaştırılmaz benim fikrim
kesinlikle hayır kendim deepcool kullanıyorum ama artic bu işin kralıDeepcool kötü bir marka mı?
Bunun lt520'den biraz daha iyi olması lazım. Ayriyeten Arctic servisi 1 numaradır. Diğer firmaları tek geçer. Sırf servis için bile tercih edilebilir.Bindirim gelmeden önce bu fiyata lt520 bulunabiliyordu eğer fiyatı düşer ise onu almak daha mantıklı.
R7 7700 uyumu bar galiba am5 kurulumları var ama kasa topluyoruz kurmak kolay olur mu sizce ?Bunun lt520'den biraz daha iyi olması lazım. Ayriyeten Arctic servisi 1 numaradır. Diğer firmaları tek geçer. Sırf servis için bile tercih edilebilir.
AYNEN öyle öncede artic vardı şuan ucuz diye deepcool aldım iyi ama artic başka seviyeBunun lt520'den biraz daha iyi olması lazım. Ayriyeten Arctic servisi 1 numaradır. Diğer firmaları tek geçer. Sırf servis için bile tercih edilebilir.
Olur olur. İlk başta biraz zorlanabilirsiniz ama alışınca çok basit işlem Bilgisayar montajında zor bir işlem görmedim hiç ben. Bazıları biraz uğraştırabilir ama yine de zor denmez.R7 7700 uyumu bar galiba am5 kurulumları var ama kasa topluyoruz kurmak kolay olur mu sizce ?
Am5 uyumlu evetKesinlikle katılıyorum bütçem olmadığı halde almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilginiz var mı am5 işlemci için uyumlu mudur ? R7 7700
Ancak alacaklar dikkat etsin Artic'in radyetörü biraz kalındır her kasaya uymaz.Bunun lt520'den biraz daha iyi olması lazım. Ayriyeten Arctic servisi 1 numaradır. Diğer firmaları tek geçer. Sırf servis için bile tercih edilebilir.
Ya eskiden topluyordum uzun zamandır yapmıyorum rtx 4070ti lı sistem topluyorum. Kasa filan alıcam. 4070ti geliyor. Toplayamamaktan çekiniyorum.Olur olur. İlk başta biraz zorlanabilirsiniz ama alışınca çok basit işlem Bilgisayar montajında zor bir işlem görmedim hiç ben. Bazıları biraz uğraştırabilir ama yine de zor denmez.
Uygun fiyatlı kasa var mı hem rtx 4070ti hem bu soğutucu uyacak şekilde. Fiyatı çok olmasın uygun olması lazım bütçe çok yokKaç sene önce çıkmasına rağmen bu soğutucu, yeni yeni çıkan sıvı soğutmaların bazı modelleri anca geçebiliyor. Gerçekten soğutması çok iyi. Ama alırken kasaya dikkat. Radyatör çok kalın. Her kasaya sığmaz.
Evet baya kalın radyatörü var.Ancak alacaklar dikkat etsin Artic'in radyetörü biraz kalındır her kasaya uymaz.