Hayırlı olsunsatın aldım çarşambaya elimde olur bakalım teşekkürler herkese.
Sığmıyor yok böyle bişey 280 mm destekliyor yazıyor kasanın özelliklerinde ama ramlerle beraber 6.6 cm radyatör. Kasanın üstünden ramlere hatta egzoz fanına kadar 4 cm bile yok saçma bir şekilde.Hayırlı olsun
Aga anakart atx'mi kasada egzoz fanını aşşağı çekebiliyor musun?Sığmıyor yok böyle bişey 280 mm destekliyor yazıyor kasanın özelliklerinde ama ramlerle beraber 6.6 cm radyatör. Kasanın üstünden ramlere hatta egzoz fanına kadar 4 cm bile yok saçma bir şekilde.
Bendeki ucu ucuna gelmişti mini atx'de sende dene biAnakart b650m-k
Fana değmese bile ramlere değecek çok saçma cidden
İade et desek 240 da aynı gelcek radyatör kalın diyeAnakart b650m-k
Fana değmese bile ramlere değecek çok saçma cidden
Denemeye gerek bile yok girmez oraya o, ya anakartın montajını kötü yapacağım bi tık aşağı yapacağım yada iade esip hava soğutma alacağım. Tahmin etmiyodum böyle olacağını , 6.6 cm radyatörle beraber fanlar. Ramlere kadar 4 cm bile yok saçma bi şekilde anlamadım valla.Bendeki ucu ucuna gelmişti mini atx'de sende dene bi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade et desek 240 da aynı gelcek radyatör kalın diye
Anakart aşşa inmiyo dimiDenemeye gerek bile yok girmez oraya o, ya anakartın montajını kötü yapacağım bi tık aşağı yapacağım yada iade esip hava soğutma alacağım. Tahmin etmiyodum böyle olacağını , 6.6 cm radyatörle beraber fanlar. Ramlere kadar 4 cm bile yok saçma bi şekilde anlamadım valla.
İnerse o metal aparatı takmamam lazım Arkadan çirkin durur ekran kartı yuvasının denk geldiği yerin deliklerini açmam lazım belkide inmiyordur aşağı emin değilimde kasayı değişmek lazım sanırımAnakart aşşa inmiyo dimi
Olabilir ama bi deneİnerse o metal aparatı takmamam lazım Arkadan çirkin durur ekran kartı yuvasının denk geldiği yerin deliklerini açmam lazım belkide inmiyordur aşağı emin değilimde kasayı değişmek lazım sanırım
ramlere çarpacak mı o da önemliSığmıyor yok böyle bişey 280 mm destekliyor yazıyor kasanın özelliklerinde ama ramlerle beraber 6.6 cm radyatör. Kasanın üstünden ramlere hatta egzoz fanına kadar 4 cm bile yok saçma bir şekilde.