İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,308
teknobiyotikte kargo parasıda var 560tl oluyorMağaza ve net alışverişi için.![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun (20gr) (AR-ACTCP00001B) | Teknobiyotik
ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yüksek Performanslı Isı Transferi Artic termal macunları piyasanın en fiyat performas ürünü olmalarının yanı sıra, işlemci ile soğutucu arasında ısı transferini sağlayan 8.5W/mK ısı iletim katsayısına sahip yüksek yoğunluklu muhteşem soğutmayı destekleyen...www.teknobiyotik.com
Arctic ACTCP00001B Arctic ACTCP00001B Termal Macun, MX-4 (20g) 2019 Edition Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Arctic ACTCP00001B Arctic ACTCP00001B Termal Macun, MX-4 (20g) 2019 Edition Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
mağaza alışverişi diyor ya kardeşimteknobiyotikte kargo parasıda var 560tl oluyor
çeyizlik termal macun isteyenler alabilir (!)
ben bilgisayarcıların bundan kullandığını düşünmüyorum, belkide kullanıyorlardır.tabikir bilgisayarcı falan değilse.
''Mağaza ve net alışverişi için.teknobiyotikte kargo parasıda var 560tl oluyor
işini doğru yapan adamın minimum mx4 kullanması lazım ama tabii ki kar ını düşünen adama bu bile pahalı gelir muhtemelen.ben bilgisayarcıların bundan kullandığını düşünmüyorum, belkide kullanıyorlardır.