Arctis 3 Yazılım ayarı

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba arctis 3 kulaklığımı yazılım üzerinden kontrol etmek istediğimde hiçbir türlü neyi değiştiririsem değiştiriyim etki etmiyor sebebini bilen varmıdır veyahut bununla ilgili öğretici video bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

Bendeki 2019 versiyonu acaba o yüzden mi? Sizinki hangisi?
bendeki 2018 12. ay alınmış 2019 versiyonu değil ve etkin bir şekilde şuan yazılımı kullanabiliyorum bayağı katkısı oldu yazılımsız hali kullanılmayacak kadar berbat bir kulaklık.

bendeki 2018 12. ay alınmış 2019 versiyonu değil ve etkin bir şekilde şuan yazılımı kullanabiliyorum bayağı katkısı oldu yazılımsız hali kullanılmayacak kadar berbat bir kulaklık.
Merhaba bende de eski versiyonu var aldığımdan beri yazılımını kullanıyorum ama ayar değiştirdiğim zaman hiç bir etkisini göremiyorum sorunu nasıl çözdün

Merhaba bende de eski versiyonu var aldığımdan beri yazılımını kullanıyorum ama ayar değiştirdiğim zaman hiç bir etkisini göremiyorum sorunu nasıl çözdün
O Sorun bende de oluştu birkaç forumda okumuştum da valla hatırlamıyorum ama yazılımlı bile tatmin etmemeye başladı bende faiş fiyata sattım drop plus aldım gayet memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,744
Üyeler
187,725
Son üye
cekuirl
Geri