böyle hazır kod istenmez.elinde hangi parçalar var bir yaz. nereye takacaksın? kaldı ki istediğin şey gömülü sistem. bu gömülü sistem neye bağlanacak.input lar ne output lar ne? motorun çalıştığını nasıl anlayacak? motor ne motoru araba motoru mu? benzini ne püskürtecek ? nereye püskürtecek? servo motor mu kullanacaksın? düzgün anlatırsan yardımcı olurum.
ödev yaptırıyorsan yapmam.soruların olursa cevaplarım ama.yapamadığın kısımları sorabilirsin.oncelikle araba motoru , input veya output demedi sadece devre tasarimi olucak ona gore kod yazilacak, benzin degil enjektorden puskurtme olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu kodlari nerden bulup toplariz bu konuda bize yardımcı olabilicek bir site varmi cunku sifirdan yapicazödev yaptırıyorsan yapmam.soruların olursa cevaplarım ama.yapamadığın kısımları sorabilirsin.
ne yapacağını düzgün bir şekilde açıklayamamışsın.ben bile anlamadım.kodu bi anda bulamazsın.parçaları birleştirmen lazım.onu da anlamadan yapman imkansız onu da söyleyeyim.ödevin ne tam atarsan yol gösteririm sana.bu kodlari nerden bulup toplariz bu konuda bize yardımcı olabilicek bir site varmi cunku sifirdan yapicaz
ödev benim değil şahsen hocam, sormamı rica ettine yapacağını düzgün bir şekilde açıklayamamışsın.ben bile anlamadım.kodu bi anda bulamazsın.parçaları birleştirmen lazım.onu da anlamadan yapman imkansız onu da söyleyeyim.ödevin ne tam atarsan yol gösteririm sana.