Aşı yaptıracak mısınız?

Aşı yaptıracak mısınız?

• Oy kullanan toplam üye
    247
  • Anket kapatıldı .
Yani isteseniz de istemeseniz de bir yerden sonra zorunlu kılınacak veya teşvik edilecek.

ben çoktan oldum 2 dozu da. sormak istedikleriniz varsa cevaplarım.

18 yaş sınırına indi aşı, olacak mısınız?
Zorunlu olmadığı sürece yaptırmam.

İleride bana olumsuz etki etmeyeceğine dair bir açıklama yok, coronayı yok edeceğine dair bir haber de göremedim.

Sinovac aşısı olup coronayı ağır atlatan tanıdıklarım var.

Biontech sanırım daha etkili fakat onu olunca imza attırıyorlar "olabilecek sorunlardan firmamız sorumlu değildir" şeklinde.

tabiikide olacağım yan etki zaten olabilir 8.sınıfta oldğum aşıda bile yan etki oluyodu ondan sıkıntı yok zaten koruduğuda belli aşının olmamak için bi neden yok

18 yaş altındayım yine de kendi fikrimi belirtmek isterim belki de linç yerim ama
aşının uzun vadede etkisini belli değil açıkcası benim kafamı karıştırıyor
Jacques Attali verbatim kitabında günümüz olaylarına benzer yazılar bulunuyor ve aşırı şüphe edici.
"gelecek nüfusu azaltmak için bir yol aramakla geçecek elbette toplama kampları yaparak ya da katlederek değil,
Onları kendi iyilikleri için olduğuna inandırarak onlardan kurtulacağız, aptallar buna inanacak ve tedavi edilmeleri için yalvaracak."
bilmem sizin düşünceleriniz nedir ancak ben şu anlık aşıyı pek mantıklı görmüyorum
🐒

Doğrusunu yanlışını bilemem ama zorunlu olana kadar en azından üniversite başlayana kadar aşı olmayı düşünmüyorum.

Ben zorunlu kılınmadıkça yaptırmayı düşünmüyorum. Zaten belli bir zaman olamıyorum 4 ay falan covid olmuştum geçen ay.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,118
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri