Neler Yeni

Askerlikte banyo olayı???

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bu askerlik anıları büyülü bence. Herkesden aynı şeyleri duysanda daha fazla duymak istiyosun ve her seferinde sıfırdan dinliyor havası veriyor. Çok garip.
Ya sorma, ben giderken "döndüğümde hiç anlatmayacağım, hafızamdan o günleri sileceğim" diyordum. Geldim, susmak bilmedim :D Birkaç ay boyunca her yakaladığıma askerde şöyle olmuştu, komutan böyle dedi falan diye anlattım :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Askeriyede aklıma takılan tek şey var o kadar insan içinde acemi birliğinde duş nasıl alınıyor bilen varmı?
Grup grup giriliyor. Acemi birliğinde de takımlar halinde olacaksınız. Her takımın ayrı duş günü ve saati vardır. Bizim kabinler 8liydi. 8 kişi girerdi. 6 dakika süremiz vardı. Bir düdükle başlar bir düdükle biterdi. Çavuş başımızda beklerdi. Süre bitince herkes çıkardı. Köpüklü kalmışsın falan dinlemezler geçmiş olsun. 6 dakikada her şeyi yapacaksın. Tabi usta birliğinde süremiz 15 dakikaya çıkmıştı çok rahatlamıştık. Acemi böyle lanet işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya sorma, ben giderken "döndüğümde hiç anlatmayacağım, hafızamdan o günleri sileceğim" diyordum. Geldim, susmak bilmedim :D Birkaç ay boyunca her yakaladığıma askerde şöyle olmuştu, komutan böyle dedi falan diye anlattım :D
Eminim o 28 günde yaşadıkların bir ömre bedeldir. Neler neler ya anlatsak yeminle Victor Hugo'nun Sefilleri kadar kalın olur kitap.

@Kamina hocam bekliyoruz sizden bir rehber :D
Tam olarak nasıl bir şey bekliyorsunuz 😁

Aware

80+ Silver
Grup grup giriliyor. Acemi birliğinde de takımlar halinde olacaksınız. Her takımın ayrı duş günü ve saati vardır. Bizim kabinler 8liydi. 8 kişi girerdi. 6 dakika süremiz vardı. Bir düdükle başlar bir düdükle biterdi. Çavuş başımızda beklerdi. Süre bitince herkes çıkardı. Köpüklü kalmışsın falan dinlemezler geçmiş olsun. 6 dakikada her şeyi yapacaksın. Tabi usta birliğinde süremiz 15 dakikaya çıkmıştı çok rahatlamıştık. Acemi böyle lanet işte.

Eminim o 28 günde yaşadıkların bir ömre bedeldir. Neler neler ya anlatsak yeminle Victor Hugo'nun Sefilleri kadar kalın olur kitap.

Tam olarak nasıl bir şey bekliyorsunuz 😁
Uzunca bir şey :D vaktin olunca. Misal: İlk gittiğinde neler oldu,neler yapılmalı,neler yapılmamalı anılar ve örneklerle pekiştirmeli :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Uzunca bir şey :D vaktin olunca. Misal: İlk gittiğinde neler oldu,neler yapılmalı,neler yapılmamalı anılar ve örneklerle pekiştirmeli :D
Hmm olabilir. Bunu yapacağım fakat zamanı için söz veremem. Ama yapacağım bir gün.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Süre olayı çok fazla sıkıntı olmaz illa bir süre olursa da o süre yıkanman için yeterli bir süre olur zaten. Onun dışında üst devre oldukça istediğin kadar kalırsın istediğin zaman girersin. Ben akşam canım sıkılınca banyonun anahtarını alıp kazancı arkadaşa kazanı yaktırıp duşa girerdim en üst devre olunca da artık o banyoları kullanmadım bile komutanların duş alanın da yıkanıyordum, o yaz sıcağın da eğitimden çıkınca herkes sucuk gibi olurdu ben komutanın yanına gider anahtarı isterdim sağ olsun verirdi ben havlu falan yıkanmaya giderken millet ağaç altında kola ile serinlemeye çalışırdı çok havalıydım lan :ROFLMAO: :ROFLMAO: ne güzel günlerdi ya keşke bi daha gitsem.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Gittiğin yere göre değişir. Ben acemiyle usta aynı yerde yaptım. Akşam 5 ten sonra sabah kalk saatine kadar istediğin kadar dur hiç bir sıkıntı olmuyordu. Ne sıra vardı ne süre sınırı vardı. Çok kalabalık bir yere düşersen büyük ihtimal sırayla girip 10dk falan süre verecekler o şekilde olur.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Herhalde şu durumda teker teker banyo aldırlar toplu alma cokta hijyenik olmasa gerek??

Techno08

80+ Gold
Askerlik yapılan yere göre değişir.

Benim askerlik yaptığım yerde bir büyük banyo yeri vardı, oraya topluca girilip topluca çıkılıyordu. Süre sınırı vardı. Başında en az çavuş rütbeli biri bekliyordu. Orada hiç banyo yapmadım.

Bir de bizim kattaki tuvalette 1 tane banyo kabini vardı, orayı eğer boş bulursan ve sıcak su da varsa tek başına girip yıkanıp çıkabiliyordun. Ben o kabinde yıkanmak için gece saat 4-4.5 gibi alarm kuruyordum. Herkes uyuyor, termosifondaki sıcak suyu kullanan da yok, oooh yıkan babam yıkan :D

güzel taktik 👍

Top Bottom