🔥İndirim Asus ROG Falchion 999TL!

LineaTurco

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,103
Arkadaşlar PC hocası gaming.gen.tr ile işbirliği yaparak piyasası 2100TL olan klavyeyi 999TL'ye indirtmeyi başarmışlar yüksek bütçede klavye arayanlar için güzel fırsat.
Klavyenin İncelemesi:
Klavyenin Linki:
Diğer Sitelerde En Ucuz:

2 gün önceydi yanlış hatırlamıyorsam pc hocası klavyeyi story olarak paylaştı sonra hemen sildi şimdide bu video geldi bence fiyatın düşmesi pc hocası sayesinde olmadı onlar indirimli fiyattan satılan stoğu kendi reklamını yaparak sattırmak istedi

2 gün önceydi yanlış hatırlamıyorsam pc hocası klavyeyi story olarak paylaştı sonra hemen sildi şimdide bu video geldi bence fiyatın düşmesi pc hocası sayesinde olmadı onlar indirimli fiyattan satılan stoğu kendi reklamını yaparak sattırmak istedi
Öyle bir durumda gaming.gen.tr tarafında bir açıklama duyardık büyük olasılıkla öyle bir şey olmadığını düşünüyorum.
Gaming.gen açıklama yaparsa öyle bir durumda kanal adı büyük oranda zarar görecektir.

Öyle bir durumda gaming.gen.tr tarafında bir açıklama duyardık büyük olasılıkla öyle bir şey olmadığını düşünüyorum.
Gaming.gen açıklama yaparsa öyle bir durumda kanal adı büyük oranda zarar görecektir.
Sildikten sonra açıklama yazısı paylaşmışlardı videoyu izleyince hatırladım herkes max 1 ürün alabilsin diye sınırlama getirmişler ben yanlış anlamışım

Öyle değil olay. Son anda karar değiştirip foruma özel ön bilgi vermeye karar verdiler. Bundan sonraki hazır sistemlere falan da forumdan ön duyuru yapacaklar.

PCH Forumu yenilemişler oraya kullanıcı çekmeye çalışıyorlar.

Alasım var ama wireless özelliğini çok kullanmam gibi. Xpg summoner daha mantıklı geliyor elite bir ürün almak istersem.

Öyle değil olay. Son anda karar değiştirip foruma özel ön bilgi vermeye karar verdiler. Bundan sonraki hazır sistemlere falan da forumdan ön duyuru yapacaklar.

PCH Forumu yenilemişler oraya kullanıcı çekmeye çalışıyorlar.
Anladım teşekkürler

Geri