GodlyPain
80+ Bronze
3 yıl kullanımın ardından, almayı düşünen kişiler için küçük bir bilgilendirme ve deneyim paylaşmak istedim.
Artıları:
+ Type-C olduğu için tüm cihazlara kablosuz bağlayabiliyoruz.
+ Ses gecikmesi yok, ses gaming için gayet yeterli
+ Uygulamasını indirirseniz müzik için ayar yapabiliyorsunuz
+ Mikrofon gürültü engellemesi güzel
+ Tasarım sırıtmıyor mikrofonu sökünce dışarıda takabilirsiniz ( çantası falan var baya hoş )
Eksileri:
- Malzeme kalitesi plastik, ilk yıldan itibaren başladı ses çıkarmaya, çok az kullanmama ve dikkat etmeme rağmen boyunu uzatan mekanizma kırıldı. Bazı parçaları kırıldı ve düştü bile. (fotoğraf yakında ekleyeceğim konuya)
- Yazılımı ikide bir güncelleme alıyor ve uygulaması çok kasıyor.
- Mikrofon kalitesiz
- Yedek kulaklık pedi yok, deri olduğu için de ilk yılda o da yırtıldı. Yedekleri pahalı.
- Ya aux ya 2.4 ghz, bt yok. Eğer type-c'yi kaybederseniz yandınız
- Şarj süresi 3. Yılda dayanmamaya başladı.
- Type-C yamuk olduğu için her yere uymuyor. telefona kılıf varken bazen takamıyorum
Sonuç: Eğer 1 yıl kullanıp atacaksanız mantıklı. Zaten daha fazla kullanamazsınız. Bir kulaklıktan beklentim tabi üst seviye bir şey değil ama 2.yılda kullanılmayacak derecede kırılıyorsa rezildir.
Artıları:
+ Type-C olduğu için tüm cihazlara kablosuz bağlayabiliyoruz.
+ Ses gecikmesi yok, ses gaming için gayet yeterli
+ Uygulamasını indirirseniz müzik için ayar yapabiliyorsunuz
+ Mikrofon gürültü engellemesi güzel
+ Tasarım sırıtmıyor mikrofonu sökünce dışarıda takabilirsiniz ( çantası falan var baya hoş )
Eksileri:
- Malzeme kalitesi plastik, ilk yıldan itibaren başladı ses çıkarmaya, çok az kullanmama ve dikkat etmeme rağmen boyunu uzatan mekanizma kırıldı. Bazı parçaları kırıldı ve düştü bile. (fotoğraf yakında ekleyeceğim konuya)
- Yazılımı ikide bir güncelleme alıyor ve uygulaması çok kasıyor.
- Mikrofon kalitesiz
- Yedek kulaklık pedi yok, deri olduğu için de ilk yılda o da yırtıldı. Yedekleri pahalı.
- Ya aux ya 2.4 ghz, bt yok. Eğer type-c'yi kaybederseniz yandınız
- Şarj süresi 3. Yılda dayanmamaya başladı.
- Type-C yamuk olduğu için her yere uymuyor. telefona kılıf varken bazen takamıyorum
Sonuç: Eğer 1 yıl kullanıp atacaksanız mantıklı. Zaten daha fazla kullanamazsınız. Bir kulaklıktan beklentim tabi üst seviye bir şey değil ama 2.yılda kullanılmayacak derecede kırılıyorsa rezildir.