❌İndirim Bitti! Asus Rog XG27AQDMG Oled Monitör 25.149₺!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,232
Son 1 adet.
6 ay kullandım çok güzel modeldir.

Glossy woled olması gerçekten bir avantaj, kardeşim aynısını kullanıyor çok güzel monitör. Tek sevmediğim yanı 26.5" olması, yanına 27" ikinci monitör koyunca OCD mi tetikliyor :ROFLMAO:

Samsung oled modelinden daha mı iyidir bu?
Kişisel tercihler bunlar.
Qd oled ile Woled teknojileri farklıdır.
İkisini de denedikten sonra yorum yapılması daha iyi olacaktir.
Yani Woled kullanip qd oled asla kullanmam yorumu da gördüm veya qd oledi çok beğenen de.

16 k ya odyssey g6 oled aldım kalsın 😂
-Uygulaması yok.
-Srgb oranı daha kötü.
-Parlak ekranda morarmalar oluyor.
-Piksel kaydırma bariz belli olur.
Kısacası ucuz etin yahnisi. Ama bende Samsung'a geçtim. Gönül ister rog alıyım ama 45 bin.

Yazı okumak bu monitörlerde işkence. Renk sızması oluyor harflerin etrafında kullanılan piksel yapısından ötürü. rgb piksel qhd 27 inç çıkmasını bekleyin ya da 4k oled öneriyorum. İlla qhd 27 inç alacaksanız qd-oledde bahsettiğim durum daha az, qd-oled alın.

Yazı okumak bu monitörlerde işkence. Renk sızması oluyor harflerin etrafında kullanılan piksel yapısından ötürü. rgb piksel qhd 27 inç çıkmasını bekleyin ya da 4k oled öneriyorum. İlla qhd 27 inç alacaksanız qd-oledde bahsettiğim durum daha az, qd-oled alın.
Forumda 22 bin mesajim var. Bunun 7 bini Woled monitör ile yazdım.
Saatlerde forumda kalma sürem var.
Bu sebeple insanlara her zaman şunu öneririm. Kullandıktan sonra yorum yapmalari.
1.5 sene Woled kullandım 1 kere bile yazılar kötü mü demedim.

Bende hala var gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üzdü hocam bu yorumlar :( ürünün kargosu bugün çıkmışken :D
Yazdıklarım fiyatının yanında önemli değil. 16 bine oled bulmuşsun gerisi önemli değil.
Sadece şunu demek istedim. Oledler arasında da hiyerarşi var

Yazdıklarım fiyatının yanında önemli değil. 16 bine oled bulmuşsun gerisi önemli değil.
Sadece şunu demek istedim. Oledler arasında da hiyerarşi var
Tabii ki canım her üründe olduğu gibi OLED monitör konusunda daha bebek adımlarında bence. Fakat ben Dell AW27DF almış ve beğenmeyip iade etmiş birisiyim. O yüzden belki bu gelecek olanı da beğenirim :D Bu Asus'u da çok istiyodum ama monitörde çok fazla bug varmış diye duydum, en basitinden yeşil forumdan çıkıp, mavi forumu kurmuş kişi baya yaşamıştı sorunları. O kadar donanım bilgisiyle hala şikayet edip, üstesinden gelmekte zorlanıyorsa, ben bu bilgisizliğimle öyle sorunlarda nasıl aksiyon alacağım hiç bilmiyorum. (XG27AQ modelini kullanıyorum şuan ve renk gamutu muazzam bir IPS)

Tabii ki canım her üründe olduğu gibi OLED monitör konusunda daha bebek adımlarında bence. Fakat ben Dell AW27DF almış ve beğenmeyip iade etmiş birisiyim. O yüzden belki bu gelecek olanı da beğenirim :D Bu Asus'u da çok istiyodum ama monitörde çok fazla bug varmış diye duydum, en basitinden yeşil forumdan çıkıp, mavi forumu kurmuş kişi baya yaşamıştı sorunları. O kadar donanım bilgisiyle hala şikayet edip, üstesinden gelmekte zorlanıyorsa, ben bu bilgisizliğimle öyle sorunlarda nasıl aksiyon alacağım hiç bilmiyorum. (XG27AQ modelini kullanıyorum şuan ve renk gamutu muazzam bir IPS)
Srgb oranı %155 olan MSI dan roga olede geçtim. Onunda srg oranı %140 idi. Sana şöyle söylüyüm arada dağlar var. IPS niye kullanmışım diyorsun.

Eski monitörüm;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,232
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri