Neler Yeni

Ateistim soruları alayım

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
İlk olarak evrim yaratıcıyı yalanlamaz dini yalanlar. Üstte anlattım evrende sanıldığı gibi düzen yoktur, evrende hiç yok zaten sen evrenle galaksiyi karıştırıyorsun, senin düzen olarak gördüğün şey samanyolu galaksisi.
Hayır karıştırmıyorum evren demek sonsuz uzay ve uzay içindeki gök varlıklarının tümü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Berke Demir
Adem ve Havvanın ilk insan olduğundan bahsediyor. Adem ve Havvanın bizler gibi bir insan olduğundan, normal insan zekasına sahip olduğundan bahsediyor. Ama Evrim insanlardan önceki forumlar olduğundan bahsediyor.
İnsanlar yaratılmadan önce dünyada cinler ve hayvanlar yaşıyordu kuranda mi yaziyor bilmiyorum ama böyle bir şey vardi

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
tersten rahipler
?

Avolay

80+ Gold
Konuya mesaj yazmak zorunda değilsin, konuyu bilgi alış verişi yapmak için açtım mesajları okursan öyle de oldu. HaH QızLAr AtEistim Sew OlaQ diye açmadım. Bir şeyi normalleştirmeye çalıştığım da yok. Konudaki mesajları oku sonra benim ne yaptığımı anla, bilgi alışverişi yapıyoruz işte. Boş olan sensin.
Profilin ve Profil fotoğrafın "Napim" yaşın kaç senin?
Medeni insanlar olarak Türkiye'nin her yerinde farklı görüşlere saygı duyması gerektiğini bilmeyen insanlara karşı oluşan nefretin kaynağı bu normalleşme (Olması gerektiği gibi)
Bilgi alışverişinde bulunmak güzel ancak ortada fal yok yumurta yok "Ateistim soruları alayım" diye konu açmanın gerekliliğini sorguluyorum.
Hah kızlar kısmını kastetmedim ama kişi kendinden bilir işi :)

Öncesinde iyi günler yazmıştım sanıyorum... Bahsettiğim insanlara karşı eleştiri yaptım doğal bir hakkım olarak.
Ancak "Boş" kısmına alınman beni benden aldı.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Konuya mesaj yazmak zorunda değilsin, konuyu bilgi alış verişi yapmak için açtım mesajları okursan öyle de oldu. HaH QızLAr AtEistim Sew OlaQ diye açmadım. Bir şeyi normalleştirmeye çalıştığım da yok. Konudaki mesajları oku sonra benim ne yaptığımı anla, bilgi alışverişi yapıyoruz işte. Boş olan sensin.
Hocam aslında böbrek ve bağırsaklarımızında gün içerisinde dinlenmeye ihtiyacı var oruçta bunu karşılıyor bence mantıklı
İşte dinin gerçek değil de ondan tavsiye ediyor, yaz google’a orucun zararları diye çok zor değil.
Hocam kaynağınız nedir benim BBC den bu
20210421_010610.jpg

Zararları vardır ve bazılarını okudum ani şeker düşüklüğü ve artışı filan yazıyordu kapattım zaten şekeri olan bir insan oruç tutamazki Allah önce sağlığınız diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
Profilin ve Profil fotoğrafın "Napim" yaşın kaç senin?
Medeni insanlar olarak Türkiye'nin her yerinde farklı görüşlere saygı duyması gerektiğini bilmeyen insanlara karşı oluşan nefretin kaynağı bu normalleşme (Olması gerektiği gibi)
Bilgi alışverişinde bulunmak güzel ancak ortada fal yok yumurta yok "Ateistim soruları alayım" diye konu açmanın gerekliliğini sorguluyorum.
Hah kızlar kısmını kastetmedim ama kişi kendinden bilir işi :)

Öncesinde iyi günler yazmıştım sanıyorum... Bahsettiğim insanlara karşı eleştiri yaptım doğal bir hakkım olarak.
Ancak "Boş" kısmına alınman beni benden aldı.
Dediğim gibi önce konudaki mesajları oku sonra konuş. Başka da bir şey demiyorum ok?

Avolay

80+ Gold
Çok uzun sürer, bir sürü mantıksızlık var yarın dm gel. En basitinden evrim. Evrim kuranla çelişiyor.
Araştırmadan ateist olmuşsun zaten...
Kanıtı da burada ergen , ilgi manyağı , biriyle daha fazla tartışmaya girmeyeceğim.
Yoksayın hayırlı olsun :)

Top Bottom