Neler Yeni

Ateistim soruları alayım

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Öyle oldu mu peki?
Vicdan ile, benim adam öldürmeyi vicdanım el vermez. Ki bak mesela Japonyaya neredeyse hepsi ateist ama suç oranları düşük.
Intihar oranları yüksek her şeyde bir şeylik aramıyorum ama insanların intihar etmesi bence saçma yani Müslümanlık diğer dünyada affının olmadığını bildikleri için burada daha az işte bu yüzden dinin önemi fazla

Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
Intihar oranları yüksek her şeyde bir şeylik aramıyorum ama insanların intihar etmesi bence saçma yani Müslümanlık diğer dünyada affının olmadığını bildikleri için burada daha az işte bu yüzden dinin önemi fazla
Evet intiharı önlüyor, ama pedofililiği, çok eşliliği, cariyeliği, kadın dövmeyi önlemiyor.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Hiçbir şey anladım. Biraz açar mısın

Avolay

80+ Gold
Hocam sal konuyu, asıl ilgi manyağı sensin. Git konudan,biz seviyeli bi şekilde tartışalım.
Peki 👍
Tartışın buna karşı değilim ancak İslam hakkında tam bilgi birikimi olmadan şunu inkar ediyor diyen biriyle yapılan tartışma ne kadar sağlıklı olur? Orasını bilemem
Hadi saldım konuyu 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
Peki 👍
Tartışın buna karşı değilim ancak İslam hakkında tam bilgi birikimi olmadan şunu inkar ediyor diyen biriyle yapılan tartışma ne kadar sağlıklı olur? Orasını bilemem
Hadi saldım konuyu 😁

İslam hakkında bilgi birikimim olmadığını nereden anladın mesela? Söyle tamam diyeceğim de yok. İşin gücün atıp tutmak.

Avolay

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,323
Üyeler
165,667
Son üye
Whiterosetlh
Top Bottom