- Reaksiyon skoru
- 338
Sizde mi iki tane almıştınız aynı üründengeçiriyor hocam benim paketler hep tek poşette geldi
Sizde mi iki tane almıştınız aynı üründengeçiriyor hocam benim paketler hep tek poşette geldi
Hocam Kargo durumunuzu paylaşırmısınız ne zaman kargoya verildi ne zaman geldi merak ettim benimki dünden beri İstanbul'da hayala bı ilçeye getiremedilerarkadaşlar klavyem geldi cidden baya güzel alan herkes memnun kalır gibi. size şeyi sormak istiyorum bu yazılımda yapacağımız çok önemli bir ayar varmı. şu debounce ayarı nasıl olmalı
2 aynı üründe sorun olmaz hocam ama aynı pakete konmuş 3 4 aula sıkıntı yaratabilir gümrükçü abiye bağlı durum biraz.Pakette iki tane aynı ürün olursa gümrük geçirir mi ki hocam
onu nasıl yapıyoruz hocam? bir de bazen win modundan çıkıyor klavye sanki çok büyük bir sorun değil ama çözümü var mı?yazılımı indirmeden driver güncelleyebiliyorsun yazılımın içinde ışık renk ayarı tuş değiştirme falan var çok işlevsel değil indirme bence
farklı ürünler almıştım benSizde mi iki tane almıştınız aynı üründen
onu nasıl yapıyoruz hocam? bir de bazen win modundan çıkıyor klavye sanki çok büyük bir sorun değil ama çözümü var mı?
sehir neresi hocam? 2 kasimda aldim bu ptt hala ilce ici aktarmada diyor.ben 6 kasımda alanlardanım ve az önce kargo geldi. beyaz almıştım vergiler dahil 650 civarına geldi. RGBLER South, 2 adet keycaps var. LEOBOG yazıyor.
Hocam konuyla alakasız masa boyutları nedir ?Geldi benim canavar, muazzam diyebilirim özellikle de tuş basım hissiyatı ve sesi.
Alıntıyı görüntüle
benim aras kargo bursasehir neresi hocam? 2 kasimda aldim bu ptt hala ilce ici aktarmada diyor.
Roma mızrağı ne zaman hocam?Geldi benim canavar, muazzam diyebilirim özellikle de tuş basım hissiyatı ve sesi.
Alıntıyı görüntüle
2 tane çıkanlar şanslı2 tane çıkan var 4 tane çıkan var neye göre kime göre acaba bu iş![]()
Masa mi lazimHocam konuyla alakasız masa boyutları nedir ?