Neler Yeni

Aula F75 sorunlu bir klavye mi?

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Attila Alpaslan
Arkadaşlar selamlar, F75'i almayı düşünüyordum ama son zamanlarda çok fazla şikayet görüyorum. Mesela birinin knob'u çalışmıyor, diğeri ''+'' yapamıyor, ESC tuşu çalışmıyor, switch değiştiriyorlar çözülmüyor sorun? Sizce kronik sorunu mu var?
Alanlara soruyorum, sizde sıkıntı oldu mu?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hayır kronik sorunu falan yok çok sağlam klavye. Çok satıldığı için sorun da fazla gibi gözüküyor ama aslında gayet sorunsuz. Senin dediklerinin hepsini takip ediyorum sadece 1 tanesi çözülmedi hatta + yapamayan bendim :D endişelenecek bir şey yok yani
@freygasm

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Attila Alpaslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır kronik sorunu falan yok çok sağlam klavye. Çok satıldığı için sorun da fazla gibi gözüküyor ama aslında gayet sorunsuz. Senin dediklerinin hepsini takip ediyorum sadece 1 tanesi çözülmedi hatta + yapamayan bendim :D endişelenecek bir şey yok yani
@freygasm
Teşekkürler hocam, sipariş vereyim mi yani?

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Taşdemir
kronik bilgisizlik var benim gibi ilk defa %75 klavye kullanmak gibi yabancı klavye düzeni gibi bunlardan kaynaklanıyor.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Arkadaşlar selamlar, F75'i almayı düşünüyordum ama son zamanlarda çok fazla şikayet görüyorum. Mesela birinin knob'u çalışmıyor, diğeri ''+'' yapamıyor, ESC tuşu çalışmıyor, switch değiştiriyorlar çözülmüyor sorun? Sizce kronik sorunu mu var?
Modlarken söküp takarken kırılıyor falan deniyor ama onun haricinde bir sorunu yok sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yağız
Hocam klavye bizim alıştıklarımızdan farklı olduğu için bazı şeyleri yapamadım bende başta ama sorunlu bir klavye değil

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Burak
Uzun sureli kullanicisi olarak, F75 bir babadir.

1731693484311.png

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Attila Alpaslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler dostlar, yakın zamanda siparişini vereceğim. Yanına da pudding keycaps çekmeyi düşünüyorum. Elime geldiği zaman incelemesini yaparım. 🙏

asparagas

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
asparagas
Az önce ben de siparişini verdim hocam bakalım nasılmış ihtiyacım vardı yorumları da çok olumlu geldi

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Adem Oney
@freygasm
knob çalışmıyor benim çözülmedide

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Attila Alpaslan
knob çalışmıyor benim çözülmedide
sanırım çözülmeyen o 1 kişi sizsiniz :D
Bakalım başkalarında da sorun var mı.
En kötü iade ederim farklı klavye alırım ya, dünyanın sonu değil.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
ya beyazı çok güzel siyahını görmedim ama bir tane daha beyaz alıp çekmeceye mi atsam yoksa siyaha şans verilmeli mi :S

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Adem Oney
sanırım çözülmeyen o 1 kişi sizsiniz :D
Bakalım başkalarında da sorun var mı.
En kötü iade ederim farklı klavye alırım ya, dünyanın sonu değil.
çözülecek sorun değil hocam direkt çalışmıyor 5 sn de tutsam olmuyor yani ama yine de sesi elimde kısarım bu fiyata böyle klavye zor hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom