Neler Yeni

Aula F75 Sürüm Farkı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,863
İsim
yusuf ecer
Hocam şöyle söyliyeyim eğer keycaps'ları degiştirmeyeckseniz North olanı daha iyi (Bence!) çünkü soutuh daha çok üste vuruyor gibi iken North daha çok aradaki boşluklara vuruyor ışığı bu sayede daha parlak Daha iyi bir ışık oluyor benim Gördüklerime göre ama yinede elime geçince bakayım
Northun iyi olduğu hiç bir senaryo yok maalesef. Ama gel görelim ki öyle ah vah denilecek bir fark da yok. South ses ve rgb açısından çok daha flexible. İstediğin keycapsi tak hepsinde net şekilde ışığı verebiliyor. Ses konusunda da ahım şahım fark yok. North'ta crystal vari switchler kullanılarak bu rgb yansıtma muhabbetini daha da güçlendirebilirsiniz. Saydam olmayan switchler ışığı kesebiliyor veya renk tonunu değiştiriyor çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Hüseyin
Northun iyi olduğu hiç bir senaryo yok maalesef. Ama gel görelim ki öyle ah vah denilecek bir fark da yok. South ses ve rgb açısından çok daha flexible. İstediğin keycapsi tak hepsinde net şekilde ışığı verebiliyor. Ses konusunda da ahım şahım fark yok. North'ta crystal vari switchler kullanılarak bu rgb yansıtma muhabbetini daha da güçlendirebilirsiniz. Saydam olmayan switchler ışığı kesebiliyor veya renk tonunu değiştiriyor çünkü.
Kısaca istediğiniz keycaps'i buna göre seçmeniz gerekiyor olay bu.

swxlvr

80+
yedek switch gelmedi bana

swxlvr

80+

hypeG0

80+
gümrükleme tamamlandı transfer sürecinde 20kasım 11.00 ne zamana gelir (aras kargo)

Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Fettah Altuntaş
Oğlum şimdi adamı hasta etmeyin bunun aşağıdaki ledlileri mi makbul üstekimi..

Biri north diyo biri solucan dio.
Kuzey Güney pusulamıyım ben awk.
Biri aydınlatsın

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
Oğlum şimdi adamı hasta etmeyin bunun aşağıdaki ledlileri mi makbul üstekimi..

Biri north diyo biri solucan dio.
Kuzey Güney pusulamıyım ben awk.
Biri aydınlatsın
amaaan ne farkeder. Farkı videoda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

güneyde olması daha iyi sanırım

Son düzenleme:

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
Valla bunlar hiç umrumda değil, gayet iyi klavye :D Benim arkasında part1-part2 felan yazmıyor, arkadaşın attığı fotoda part 1 yazıyor bende o ibare komple yok, ama taş gibi kullanıyorum, sıkıntı yok

Top Bottom