Aura Sync Asus ekran kartımı algılamıyor

Zarathos

80+
Reaksiyon skoru
49
Merhabalar dün asus rog strix rx 5600 xt aldım aura programını yükledim kartın rgb leri çalıştı ama algılamadığı için kontrol edemiyorum
Ana Kart: Asus prime b450m-k
Ayrı olarak Aura graphics card ı yükledim bu seferde non-aura hatası verdi
Yardım edermisiniz

Merhabalar dün asus rog strix rx 5600 xt aldım aura programını yükledim kartın RGB leri çalıştı ama algılamadığı için kontrol edemiyorum
Yardım edermisiniz
O yazılım sıkıntılı bende ROG Strix RTX 2070 var görüyor orada sıkıntı yok ama bazen ayarları algılamıyor.

Aura Sync haricinde herhangi bir aydınlatma programı kullanıyorsanız kaldırın.
"Hızlı başlatma" özelliğini denetim masasından kapatmayı deneyin.

Aura Sync pek de stabil bir program değil. Yukarıdakiler işe yaramadıysa Aura Sync'i kaldırıp temiz kurulum yapın.

Merhabalar dün asus rog strix rx 5600 xt aldım aura programını yükledim kartın RGB leri çalıştı ama algılamadığı için kontrol edemiyorum
Yardım edermisiniz
bro kartın hayırlı osun amcak böyle bir sıkıntı olmaması lazım rog ürünü olmayan bir ürün varmı acaba

Eğer ekran kartın ROG Serisi bir ekran kartı ise Aura Sync yerine Armoury Crate kullan. O zaman algılıyor.

Hmm. Sürücü yüklemeyi deneyin.
Ekran kartının sürücülerine baktım ama rgb yada aura ile ilgili sürücü yoktu
O yazılım sıkıntılı bende ROG Strix RTX 2070 var görüyor orada sıkıntı yok ama bazen ayarları algılamıyor.
Evet bende duymuştum

Aura Sync pek de stabil bir program değil. Yukarıdakiler işe yaramadıysa Aura Sync'i kaldırıp temiz kurulum yapın.
Msi vardı kaldırmıştım corsair in var sadece onuda kaldırıp deneyim ozaman yarın öğlen eve gelince sağolun
bro kartın hayırlı osun amcak böyle bir sıkıntı olmaması lazım rog ürünü olmayan bir ürün varmı acaba
Sağolasın Ana kart rog strix değil ama msi ekran kartının programı çalışıyordu
Eğer ekran kartın ROG Serisi bir ekran kartı ise Aura Sync yerine Armoury Crate kullan. O zaman algılıyor.
Onuda yüklemiştim ama ya hata vermişti yada aura ile ilgili bir şey göremeyip silmiştim yarın eve gelince dikkat edeyim bu sefer sağol
pfp güzelmiş kardeşim eyw
Eyv :)

Merhabalar dediğiniz gibi Corsair İcue ve Asus Aura Sync ile ilgili herşeyi silip temiz kurulum yaptım
Aura Creator hala algılamıyor ama resimlerdeki gibi Armoury Crate ve Corsair İcue programı ile kontrol edebiliyorum artık Corsair İcue ile kontrol edilmesine şaşırdım doğrusu klavye ve mouse ile tüm efektleri aynı anda kontrol edilebiliyor
Hepinize teşekkür ederim :)

Ekler

• Ekran Görüntüsü (17).png
    Ekran Görüntüsü (17).png
    1.7 MB · Hit: 124
  • Ekran Görüntüsü (18).png
    Ekran Görüntüsü (18).png
    1.2 MB · Hit: 126
Geri