Aynı Dairede 2 Farklı Firmadan İnternet Aboneliği

Rexion

80+
Reaksiyon skoru
11
Bizim şuanda kullanmakta olduğumuz internet sağlayıcısı Vodefone. Türknet bizim binamıza gigafiber altyapı yaptı ve ben Vodefone üyeliğimi sonlandırmadan eve Türknet almak istiyorum. Yani aynı dairede iki farklı modem ve internet olacak ama Vodefone'yi kullanmayacağız. Bu mümkün mü?

Bizim şuanda kullanmakta olduğumuz internet sağlayıcısı Vodefone. Türknet bizim binamıza gigafiber altyapı yaptı ve ben Vodefone üyeliğimi sonlandırmadan eve Türknet almak istiyorum. Yani aynı dairede iki farklı modem ve internet olacak ama Vodefone'yi kullanmayacağız. Bu mümkün mü?
Sence olurmu?
Bence olmaz

Bir evde 2 İSS. Neden ki?

Mantıken olması gerek ama yeni port çekilmesi gerekebilir.

Oluyor. Zaten kabloları da farklı olacağı için çok dert değil. Fakat Gigafiber tarafında farklı bir uygulama yoksa tabii ki :)

Bir de internette gezdim ve Tüketici Kanunu'nun 52. maddesinin 4. fıkrası'nda 1 yıldan uzun olan taahütlerde tüketici ceza ödemeden istediği an çıkabilir yazıyor. Biz 1 yıldan uzun süredir Vodefone kullanıyoruz. Ceza ödemeden çıkabiliyor muyuz yani?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,365
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11
Geri