Dağda Yürüyüş , köpeğimle ilgilenmek , bahçeyle uğraşmak , uyumak , birşeyler atıştırmak. Baya etki ediyor ama en kısa olan gözünü kapatıp hayatı sorgulamakMesela azgınsınız veya mastrabasyon yapamıyorsunuz o enerjiyi nasıl atıyorsunuz yada atarsınız bisiklet sürmek spor yapmak buna çözüm müdür.
Psikoloğa görünKedimle oynuyorum can acıyınca tatlıdır
Ben biriktirerek kozmik bir güce erişiyorum ve uçma, ışınlanma gibi özelliklerde kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mastrabasyon nedir hocam orayı kaçırmışım ayrıca
o enerjiyi sperme çevirip suriyelilerin yüzüne atarak öldürüyomMesela azgınsınız veya mastrabasyon yapamıyorsunuz o enerjiyi nasıl atıyorsunuz yada atarsınız bisiklet sürmek spor yapmak buna çözüm müdür.
Hocam ben suan enerjjiyi istedigim yere aktarabilme uzerinde calisiyorumBen biriktirerek kozmik bir güce erişiyorum ve uçma, ışınlanma gibi özelliklerde kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mastrabasyon nedir hocam orayı kaçırmışım ayrıca
yok hocam sohbet olsun diye yazdım durum benlik değilYaş aldıkça o enerjin kalmaz zaten spor yap sinir, stres , enerjiye birebir genelde ergenlik döneminde böyle şehvetli olunur muhtemelen yaşın genç
Hocam kontenjanlarımız doldu maalesef. Kontenjan açtığımızda sizi haberdar edeceğiz1 seans kac para hocam denemek isteriz ha bide mesir macununun bonus etkisi varmı
Arkadaşlar çok iyi bir hizmet gerçeken bu yaşıma kadar yaşamamışım hayatım şimdi başlıyor gibi hissediyorum. Dünyaya olan bakış açım değişti içimdeki ki enerjisini böyle kullanmayı öğrettikleri için baltazar sensei ye teşekkürlerimi iletiyorum pişman kalmazsınız. Kesinlikle şans verilmesi gereken bir deneyim.Hocam kontenjanlarımız doldu maalesef. Kontenjan açtığımızda sizi haberdar edeceğiz
Estağfurullah hocam ama eğitimimiz devam ediyor. Full fokus devam, daha ogrenecegin çok şey varArkadaşlar çok iyi bir hizmet gerçeken bu yaşıma kadar yaşamamışım hayatım şimdi başlıyor gibi hissediyorum. Dünyaya olan bakış açım değişti içimdeki ki enerjisini böyle kullanmayı öğrettikleri için baltazar sensei ye teşekkürlerimi iletiyorum pişman kalmazsınız. Kesinlikle şans verilmesi gereken bir deneyim.
gizli ve hızlı bir şekilde masturbasyon yaparakMesela azgınsınız veya mastrabasyon yapamıyorsunuz o enerjiyi nasıl atıyorsunuz yada atarsınız bisiklet sürmek spor yapmak buna çözüm müdür.