Azgınlık veya mastrabasyon enerjisini aktarma

1721461563271.png

Mesela azgınsınız veya mastrabasyon yapamıyorsunuz o enerjiyi nasıl atıyorsunuz yada atarsınız bisiklet sürmek spor yapmak buna çözüm müdür.
Dağda Yürüyüş , köpeğimle ilgilenmek , bahçeyle uğraşmak , uyumak , birşeyler atıştırmak. Baya etki ediyor ama en kısa olan gözünü kapatıp hayatı sorgulamak

Ben biriktirerek kozmik bir güce erişiyorum ve uçma, ışınlanma gibi özelliklerde kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mastrabasyon nedir hocam orayı kaçırmışım ayrıca
Hocam ben suan enerjjiyi istedigim yere aktarabilme uzerinde calisiyorum

Biraz zorla babayiğit.
Belki erip uçarsın...

Kendini meşgül et aklından çıkarsa kolay olur atman

Hocam kontenjanlarımız doldu maalesef. Kontenjan açtığımızda sizi haberdar edeceğiz ;):)🥰
Arkadaşlar çok iyi bir hizmet gerçeken bu yaşıma kadar yaşamamışım hayatım şimdi başlıyor gibi hissediyorum. Dünyaya olan bakış açım değişti içimdeki ki enerjisini böyle kullanmayı öğrettikleri için baltazar sensei ye teşekkürlerimi iletiyorum pişman kalmazsınız. Kesinlikle şans verilmesi gereken bir deneyim.🫠🥵🫠🫠🥵

Arkadaşlar çok iyi bir hizmet gerçeken bu yaşıma kadar yaşamamışım hayatım şimdi başlıyor gibi hissediyorum. Dünyaya olan bakış açım değişti içimdeki ki enerjisini böyle kullanmayı öğrettikleri için baltazar sensei ye teşekkürlerimi iletiyorum pişman kalmazsınız. Kesinlikle şans verilmesi gereken bir deneyim.🫠🥵🫠🫠🥵
Estağfurullah hocam ama eğitimimiz devam ediyor. Full fokus devam, daha ogrenecegin çok şey var 🙃😉

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,710
Üyeler
185,931
Son üye
a517
Geri