B650 VS B850 Chipset

X670E chipset>X870
B650E=X870
E serisi soketler biraz daha iyi hocam üstteki gibi kaba bi tabirle sınıflandırılabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart modelinden modeline değişmekle beraber B650E,B850’den iyidir.

Anakart konusunda gerçekten markalar ve modelleri çok farkettirir hocam o sebeple bu dediklerim net bilgi değil ,genel bir bilgidir.
X670E Tomahawk WiFi nasıl sizce ileriye dönük bir kart mı

X670E Tomahawk WiFi nasıl sizce ileriye dönük bir kart mı
hocam çocuklarınız bile kullanır o.O2

X670E chipset>X870
B650E=X870
E serisi soketler biraz daha iyi hocam üstteki gibi kaba bi tabirle sınıflandırılabilir.

Anakart modelinden modeline değişmekle beraber B650E,B850’den iyidir.

Anakart konusunda gerçekten markalar ve modelleri çok farkettirir hocam o sebeple bu dediklerim net bilgi değil ,genel bir bilgidir.
bu arada evet kimi b650 modeller var çok dandik oluyor ondan dolayı marka da çok önemli.

hocam çocuklarınız bile kullanır o.O2

bu arada evet kimi b650 modeller var çok dandik oluyor ondan dolayı marka da çok önemli.
Hocam x870 Tomahawk ile X670E Tomahawk nasıl bir farkı var

Bende B650M Msi gaming plus da bios da bir kaç ayardan sonra bu amd sistemlerin hızlı açılması için olan ayarlar yaptığımda bilgisayarı kasadaki düğmeden kapattığım zaman 1 -2 hafta içinde 2 kez cpu ve dram hatası aldım bilgisayar açılmadı cmos resetlemek zorun da kaldım 2 sefer tekrar bios atmakla uğraştım bu durum anakarttan kaynaklımı sizce yoksa amd nin optimize olmadığındanmı

Bende B650M Msi gaming plus da bios da bir kaç ayardan sonra bu amd sistemlerin hızlı açılması için olan ayarlar yaptığımda bilgisayarı kasadaki düğmeden kapattığım zaman 1 -2 hafta içinde 2 kez cpu ve dram hatası aldım bilgisayar açılmadı cmos resetlemek zorun da kaldım 2 sefer tekrar bios atmakla uğraştım bu durum anakarttan kaynaklımı sizce yoksa amd nin optimize olmadığındanmı
Hocam bu sorun için başka bir konu açıp detay öğrenmek lazım benide etiketler misiniz konunun altına göz atayım merak ettim bende şimdi

Hocam x870 Tomahawk ile X670E Tomahawk nasıl bir farkı var
hocam soğutma performansı daha iyi faz sayısı caha çoktur usb desteği fazladır pcie 5 desteği gen 5 ssd desteği vb farkları vardır 10g-5g internet lan desteği vb.

bazı pclerde düzgün çalışamayabiliyor hocam muhtemelen ana kart ile iligili.

hocam soğutma performansı daha iyi faz sayısı caha çoktur usb desteği fazladır pcie 5 desteği gen 5 ssd desteği vb farkları vardır.
Yok hocam faz eşit giriş destekleri eşit sadece sayıları farklı onun dışında usb4 artısı var.

Yok hocam faz eşit giriş destekleri eşit sadece sayıları farklı onun dışında usb4 artısı var.
bence soğutma olayında da artısı vardır lan desteği de daha yüksektir.

B850 A Şeklinede - A İbaresi var A iberesi ne oluyor.

Geri