BEDAVA BATTLEFIELD 6 BATTLE ROYALE MODU 2 SAATE GELİYOR

insanların hala BF4 güzellemesi yapması canımı sıkıyor. Evet zamanına göre çok çok başarılı bir oyundu ama günümüzde kimse açıp oynamaz oyunu
Ben zaten zamanındaki eğlendirme oranın günümüzdeki kıyaslamasını yapıyorum. Şu an COD'u bile tercih etmesi lazım BF4 seven birinin. Günümüzdeki oyunların eğlendirme oranı daha düşük sadece.

Objektif olduktan sonra kimin neyi sevdiği kişisel bir görüş. Cod serisindeki saçmalıklar oynamamak için yeterli sebep o yüzden gayet de net bir şekilde konuşabilirim çünkü istersen dünyadaki herkes bir oyunu en iyi oyun seçsin eğer sen gidip ona rağmen başka bir oyunu sevdikten sonra mantık denen şeyin bir önemi kalmıyor. Hem gerçekçi hem de aksiyon açısından en iyi oyun diye bir örnek vermek istediğimde sen buna gidip cod diyemezsin çünkü objektif olarak mecburen BF1 demek zorundasın fakat bu tarzı sevmek zorunda değilsin.
Bu zamana kadar yapılmış en iyi FPS oyunu dediğimde Counter Strike demek zorundasın ama sevmeyip de gidip Valorant oynayabilirsin.
Efsane gözüyle bakacak olursak Call of Duty'nin yeri bizim çocukluğumuz için apayrıdır zaten. Günümüzdeki online oyun açısından konuşursak ne BF6 ne de COD efsanedir. Genel bir sıralama yaparsak BF3 - BF4 - BF1 bu üç oyunun onlineını ciddi anlamda saatlerini veren birinin şu anki COD'un multiplayer'ına iyi bir oyun gözüyle bakacağını sanmıyorum.
Herkesin kendi görüşü buna saygı duymak lazım elbette.bana sorarsanızda mohun warfighter serisi benim için çok başka bir oyun sıralamaya koyarım.codun en başarılı bulduğum konu oyuna getirdiği yamalar.Silah tasarımları olsun karakter tasarımları olsun beni çok cezbediyor.Kimse bu konuda ellerine su dökemez.Pubg yi emin olun cod çıkartsaydı o oyunu kimse 1. sıradan indiremezdi.Pubg deki içerik yamaları berbat.

Bakalım bf bu konuda ne kadar başarılı olacak ve şu bi gerçekki codun warzonede bile belli oyuncu kitlesi var.Belkide cod kadar başarılı olamayacak tutunamayacak bunu hep birlikte göreceğiz.

Oynadım çok karışık oyun. Sarmadı açıkçası beni.
Bahsetmiş olduğum bf nin en büyük sorunu bu ne yazıkki.Suana kadar aldığım cevapların hepsinde bu durum ön planda.grafik ve savaş alanı çok karışık.

Oynadığım ekipte aynı durumu belirtti deneme fırsatım olmadı henüz ama videolardan dediğiniz gibi banada bu şekilde geldi.

Network disconnected hatası alıp duruyorum.

Biraz oynadık, açıkçası pek sarmadı çok fazla nesne var çok fazla şey var oyunda yoruyor insanı. Bir yerden mermi geliyor daha anlayamadan ölmüş oluyorsun pek beğenemedim.

yok olmamış. coda dönmüş oyun. dümdüz bf6 ayrı bide battleroyal modu ayrı olsaymış keşke. battlepassler vs de girmiş işin içine. bize dümdüz open beta gibi oyun lazım bea

red sec kötü bf6 ya konsolda sahip biri oalrak silah upgrade sistemi rezalet sen daha bir yere geçip silahı upgrade yapana kadar ölmüş oluyorsun üstüne cronus zen kullanan var direk adam fullemiş hileyi rezalet yerlerinde duramıyorlar kanser kitle

Son 3 senedir Apex oynuyorum sadece. Artık eskisi gibi keyif almıyorum. Sizce denemeli miyim? P2w bir kısmı var mı?

Geri