- Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz logiteche yalan konuşmanız gerekicek yalan konuşmayı sevmiyorsanız bulaşmayınHocam hiç bir şey olmaz ki hani sıkıntılı gampad kolum var onun için soruyorum.
Biraz logiteche yalan konuşmanız gerekicek yalan konuşmayı sevmiyorsanız bulaşmayınHocam hiç bir şey olmaz ki hani sıkıntılı gampad kolum var onun için soruyorum.
Hocam bunu yaparsak dava edilme oranımız yüzde kaçNeyi saçma geldi? Evet 1 tane logitech ürünüzün olması gerek ancak sahibindenden vs kişiden rica edip ben ürünü alacağım şöyle bilet numarasını yazan bi video gönderirimisiniz diye rica etseniz belki ihtimali var![]()
Boş iş o zaman boşver gitsin.Biraz logiteche yalan konuşmanız gerekicek yalan konuşmayı sevmiyorsanız bulaşmayın
yüzde 1 felanHocam bunu yaparsak dava edilme oranımız yüzde kaç
şuan elimde herhangi bir logitech ürünü yok ilk aşama 2.el birinde seri no sunu istemek ikinci aşama o seri no ile logitech support a gidiyorum sonra gmail imi istiyorlar sonra 1-2 haftaya gmail den soru soruyorlar video istiyorlar da (bu arada nasıl video çekeceğiz 2.elde sahibi olan kişiden mi) sonra aynı üründen gönderiyorlar banayüzde 1 felan