ogulcan1996
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
Kardeşim taksitle borç harç hem de 2 kart birleştirip şunu alacagına biraz daha bütçene uygun kartlara baksana
Dost duzgun birsey gelmiyor amd almak istemiyorumKardeşim taksitle borç harç hem de 2 kart birleştirip şunu alacagına biraz daha bütçene uygun kartlara baksana
Yapacak birsey yok hocamBu karta bu paralar çok fazla ya, hakikaten hiç adil bi' piyasa değil.
Şu ekran kartı için 2 ay çalışıp, hiç bi' şey harcamaman lazım, kabus gibi bi' ülke yemin ederim.![]()
Elimdeki kartlarin birine taksit yapmiyorlar alamam buradanvatandan al diyorum cift kart var mi sorusu ne magazadan alacaksin abi istersen 25 karta böl
48k 5070ti için büyük ödenekMax butce 48700tl ama 2 kredi karti toplami oldugundan hepsiburada disindan alamiyorum ( cift kart desteginden ) sizce daha duser mi bu veya 5080 beklemeli miyim direkt alip geceyimmi
fiyatı çok kötü sakın alma max 40k ederi bu kartın.Max butce 48700tl ama 2 kredi karti toplami oldugundan hepsiburada disindan alamiyorum ( cift kart desteginden ) sizce daha duser mi bu veya 5080 beklemeli miyim direkt alip geceyimmi
48k 5070ti için büyük ödenek
En ucuz taksit imkanı uyan bir modele yönelin soğutma ve performans 3 aşağı 5 yukarı benzerdir.
Dostlar 2 kartla odemek zorundayim ucuz olan modelleri alamiyorum zaten 40kya vardi 5070tifiyatı çok kötü sakın alma max 40k ederi bu kartın.
Pcsiz kaldim cunku dost bilgisayar lazim oluyorAlper kazık yicen alma boşuna, niye bu kadar sabırsızsınız olm yaza doğru fiyatlar oturur. SUPER serisi çıkartırsa NVIDIA bunların fiyatları düşcek zaten.
ya gamerock çok iyi bir model ama fiyatı çok kötü 44-45k düşmesini bekleyin en azından.Dostlar 2 kartla odemek zorundayim ucuz olan modelleri alamiyorum zaten 40kya vardi 5070ti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pcsiz kaldim cunku dost bilgisayar lazim oluyor
9070xt alMax butce 48700tl ama 2 kredi karti toplami oldugundan hepsiburada disindan alamiyorum ( cift kart desteginden ) sizce daha duser mi bu veya 5080 beklemeli miyim direkt alip geceyimmi