Bekleyeyim mi Alayım mı 5070ti

Kardeşim taksitle borç harç hem de 2 kart birleştirip şunu alacagına biraz daha bütçene uygun kartlara baksana

Bu karta bu paralar çok fazla ya, hakikaten hiç adil bi' piyasa değil.
Şu ekran kartı için 2 ay çalışıp, hiç bi' şey harcamaman lazım, kabus gibi bi' ülke yemin ederim. :cautious:

Bu karta bu paralar çok fazla ya, hakikaten hiç adil bi' piyasa değil.
Şu ekran kartı için 2 ay çalışıp, hiç bi' şey harcamaman lazım, kabus gibi bi' ülke yemin ederim. :cautious:
Yapacak birsey yok hocam

vatandan al diyorum cift kart var mi sorusu ne magazadan alacaksin abi istersen 25 karta böl

Alınmaz, o fiyat ne öyle

48k 5070ti için büyük ödenek

En ucuz taksit imkanı uyan bir modele yönelin soğutma ve performans 3 aşağı 5 yukarı benzerdir.

fiyatı çok kötü sakın alma max 40k ederi bu kartın.

Alper kazık yicen alma boşuna, niye bu kadar sabırsızsınız olm yaza doğru fiyatlar oturur. SUPER serisi çıkartırsa NVIDIA bunların fiyatları düşcek zaten.

48k 5070ti için büyük ödenek

En ucuz taksit imkanı uyan bir modele yönelin soğutma ve performans 3 aşağı 5 yukarı benzerdir.
fiyatı çok kötü sakın alma max 40k ederi bu kartın.
Dostlar 2 kartla odemek zorundayim ucuz olan modelleri alamiyorum zaten 40kya vardi 5070ti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alper kazık yicen alma boşuna, niye bu kadar sabırsızsınız olm yaza doğru fiyatlar oturur. SUPER serisi çıkartırsa NVIDIA bunların fiyatları düşcek zaten.
Pcsiz kaldim cunku dost bilgisayar lazim oluyor

Dostlar 2 kartla odemek zorundayim ucuz olan modelleri alamiyorum zaten 40kya vardi 5070ti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pcsiz kaldim cunku dost bilgisayar lazim oluyor
ya gamerock çok iyi bir model ama fiyatı çok kötü 44-45k düşmesini bekleyin en azından.

Geri