K4D1R0V
80+
- Reaksiyon skoru
- 125
Bu tutar yıllık mı acaba?Minimum 7k sigorta çıkar.
125 cc motor sigorta fiyatı 2024 yılında ortalama olarak 4.530 TL olarak belirlenmiştir. Sigorta fiyatları, sürücünün yaşına, hasar geçmişine ve motosikletin özelliklerine göre belirlenir. (Alıntı).Minimum 7k sigorta çıkar.
EvetBu tutar yıllık mı acaba?
Evet.Bu tutar yıllık mı acaba?
Kendi motorum var ondan söylüyorum 2015'te aldım ehliyeti 1 yıllık motorun vardı sattım yerine bir daha aldım 5 ay 6 ay oluyor 7.50 ödedim.125 cc motor sigorta fiyatı 2024 yılında ortalama olarak 4.530 TL olarak belirlenmiştir. Sigorta fiyatları, sürücünün yaşına, hasar geçmişine ve motosikletin özelliklerine göre belirlenir. (Alıntı).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
Dün çalıştığım mağazadan 3 adet Rivero 125 sattım. 3 farklı rengi var hepsinden 1er tane aldı 1 müşteriÇok iyi be. Bunları görünce heves geldi şimdi. Ehliyette var hazır içim gidiyor almak için
Yaşına, sahip olduğun araç sayısına, ehliyeti aldığından beri geçen süre, yaptırdığın poliçe gibi onlarca değişken var. Sabit bir ücreti yok. O yüzden net bir miktar söyleyemeyizKendi motorum var ondan söylüyorum 2015'te aldım ehliyeti 1 yıllık motorun vardı sattım yerine bir daha aldım 5 ay 6 ay oluyor 7.50 ödedim.
Hocam Belloina 125 ile rks bitter 125 aynıymış parça yedek anlamında. Acaba 39 bine alsam yarı yolda birakirmi beni çok kötü çıkmaz dimi. iPhone bile alamazsın bu parayaDün çalıştığım mağazadan 3 adet Rivero 125 sattım. 3 farklı rengi var hepsinden 1er tane aldı 1 müşteri![]()