Psu arka kapak derken hocam full modüler psu ilk görselde kiPSU'nun arka kapağı bu şekilde çıkıyor muydu yaa (ilk görsel)? Özel bir versiyon mu?
Muhtemelen dönüştürücü kablodan bahsediyorsun, 2. görseldeki gibi bağlayabilirsin. Fazla güç çeken bir kart değil PSU'dan gelen tek kablo yeterli olur gibi.
tekli olanı tak5070 i takiyordum böyle bişey oldu2 tane kablo bağlantılı normal mi tekli hali de var ama bu ikili olan Nvidia yazıyor üstünde
İlk görselde arkadaşın tuttuğu PSU'nun kendisi mi yoksa arka kapağı gibi bişi mi onu anlayamadım? Öyle bir açıdan çekilmiş ki sanki tuttuğu şey kapak gibi duruyor, ondan sordum.Psu arka kapak derken hocam full modüler psu ilk görselde ki![]()
Yok hocam ilk görselde ki full modüler olan psu direkİlk görselde arkadaşın tuttuğu PSU'nun kendisi mi yoksa arka kapağı gibi bişi mi onu anlayamadım? Öyle bir açıdan çekilmiş ki sanki tuttuğu şey kapak gibi duruyor, ondan sordum.
sogutucyu dogru taktıgına ve psu baglantılarını dogru yaptıgına emınmısınBeyler neden böyle oluyor PC çalışıyor sonra aniden kapanıyor kendi kendine sebebi ne olabilir
İslemciye soğutucu almadım daha 1 hafta sonra alacağım bi sorun var başlat tuşuna basınca çalışmıyor pc ama yeniden başlat tuşuna basınca çalışıyor duruyor bence yeniden başlıyor ve kapanıyor çok saçma niye baslatma tuşu çalışmıyorsogutucyu dogru taktıgına ve psu baglantılarını dogru yaptıgına emınmısın
hocam şuanda işlemcinin üzerinde sogutucu yokmu benmi yanlış anladım?İslemciye soğutucu almadım daha 1 hafta sonra alacağım bi sorun var başlat tuşuna basınca çalışmıyor pc ama yeniden başlat tuşuna basınca çalışıyor duruyor bence yeniden başlıyor ve kapanıyor çok saçma niye baslatma tuşu çalışmıyor