Beyler pcyi kuruyorum yardım lazim

Hisoka

80+
Reaksiyon skoru
50
Beyler ben ssd kullanicam hdd değil sata kablosu takmama gerek var mı anladığım kadarıyla sata HDD varsa takılıyor

m2 ssd ise takmana gerek yok sata ssd ise takman lazım

m2 ssd ise takmana gerek yok sata ssd ise takman lazım
5070 i takiyordum böyle bişey oldu2 tane kablo bağlantılı normal mi tekli hali de var ama bu ikili olan Nvidia yazıyor üstünde

Ekler

• IMG_20250418_175953.jpg
    IMG_20250418_175953.jpg
    1 MB · Hit: 66
  • IMG_20250418_175946.jpg
    IMG_20250418_175946.jpg
    1 MB · Hit: 67
PSU'nun arka kapağı bu şekilde çıkıyor muydu yaa (ilk görsel)? Özel bir versiyon mu?

Muhtemelen dönüştürücü kablodan bahsediyorsun, 2. görseldeki gibi bağlayabilirsin. Fazla güç çeken bir kart değil PSU'dan gelen tek kablo yeterli olur gibi.

PSU'nun arka kapağı bu şekilde çıkıyor muydu yaa (ilk görsel)? Özel bir versiyon mu?

Muhtemelen dönüştürücü kablodan bahsediyorsun, 2. görseldeki gibi bağlayabilirsin. Fazla güç çeken bir kart değil PSU'dan gelen tek kablo yeterli olur gibi.
Psu arka kapak derken hocam full modüler psu ilk görselde ki 😂

Psu arka kapak derken hocam full modüler psu ilk görselde ki 😂
İlk görselde arkadaşın tuttuğu PSU'nun kendisi mi yoksa arka kapağı gibi bişi mi onu anlayamadım? Öyle bir açıdan çekilmiş ki sanki tuttuğu şey kapak gibi duruyor, ondan sordum.

İlk görselde arkadaşın tuttuğu PSU'nun kendisi mi yoksa arka kapağı gibi bişi mi onu anlayamadım? Öyle bir açıdan çekilmiş ki sanki tuttuğu şey kapak gibi duruyor, ondan sordum.
Yok hocam ilk görselde ki full modüler olan psu direk

Beyler neden böyle oluyor PC çalışıyor sonra aniden kapanıyor kendi kendine sebebi ne olabilir

sogutucyu dogru taktıgına ve psu baglantılarını dogru yaptıgına emınmısın
İslemciye soğutucu almadım daha 1 hafta sonra alacağım bi sorun var başlat tuşuna basınca çalışmıyor pc ama yeniden başlat tuşuna basınca çalışıyor duruyor bence yeniden başlıyor ve kapanıyor çok saçma niye baslatma tuşu çalışmıyor

İslemciye soğutucu almadım daha 1 hafta sonra alacağım bi sorun var başlat tuşuna basınca çalışmıyor pc ama yeniden başlat tuşuna basınca çalışıyor duruyor bence yeniden başlıyor ve kapanıyor çok saçma niye baslatma tuşu çalışmıyor
hocam şuanda işlemcinin üzerinde sogutucu yokmu benmi yanlış anladım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri