Ne var ki Ağustos (Augustus'un adından) ayının 30, Caesar'ın adını taşıyan Temmuz ayının 31 çekmesini haşmetine yakıştıramayan İmparator Augustus, kendi adıyla anılan ayın da 31 gün sürmesini emreder. Bunun üzerine astronomlar, yılın son ayı olan şubattan bir günü alıp, ağustos ayına ekler) böyle bir şey var doğruluk payı var mı kiKral o olay öyle bir şey değil kafalarına göre ondan 2 al şubat 30 olsun gibi bir şey olmaz. Demek ki şubatta ay dünyayı 28 günde turluyor.
eğer öyle bir şey olsaydı saatler de değişirdi ama şubat ayında bir turlaması 24 saatten fazla sürüyorsa bi yanlışlık olmalıKral o olay öyle bir şey değil kafalarına göre ondan 2 al şubat 30 olsun gibi bir şey olmaz. Demek ki şubatta ay dünyayı 28 günde turluyor.
muhabbet olsun diye araştırdım aklıma yatmadı. asosyalsen devam et reis boş yapma mesaj yazmak zorunda değilsinGoogle'a yaz en azından bilimsel bir cevap bulursun. Yıllardır düşünüyorsun ve cevabını beylerden mi bekliyorsun
bilimsel olarakta araştırıyoum kafama yatmıyor zaten. google de yazan her şeye inanan kesim var anlatamıyorum bazı şeyler doğru olabilir ama 28 olması diğerlerinin 30 ve 31 olmasını etkilemez ki saçmalık benceUydurulan miladi takvimin dünyanın sistemine uymamasını uydurma yöntemidir. Bırakın şubatın 28 olmasını, her yıl 6 saatlik aksamada vardır.
Sorsan bu batı uşaklarına: "yok efendim şubat ayında dünya hızlanıyor, o yüzden şubat kısa, şubat bitincede dünya yavaşlıyor" gibi saçmalıklarıda insanlara yutturmaya çalışırlar.
Birazdan 2-3 Pensilvanyadan yazan gelir buraya Yok şizofren falan filan. İnanmayın batının dayatılmış yalan ilmine, batıyı ilah sanan gafillere...
Anlatamazsın. Onlar B_O-K yediğini ballandıra ballandıra anlatan tiplere inanmayı tercih ederlerbilimsel olarakta araştırıyoum kafama yatmıyor zaten. google de yazan her şeye inanan kesim var anlatamıyorum bazı şeyler doğru olabilir ama 28 olması diğerlerinin 30 ve 31 olmasını etkilemez ki saçmalık bence
Belli neden yatmadığı.muhabbet olsun diye araştırdım aklıma yatmadı. asosyalsen devam et reis boş yapma mesaj yazmak zorunda değilsin