Bilerek Sınıfta kalsammı ?

Arda0

80+ Silver
Reaksiyon skoru
733
10.sınıfım sınıftakiler hep benden 1-2 yaş büyük ve bu sene ful yattım 0 bilgi bişey bilmiyom acaba bilereke sınıfta kalıp seneye 10 sınıfta daha iyi dinlesem dersleri daha iyi olur mu

Yaz tatilinde arayı kapatmaya çalış. Bir seneni çöp etme.

Youtube videoları ile kendini geliştirebilirsin yazın.

yaş farkı da sıkıntı ediyo biraz
Bence takılma ona. Hem senin için daha iyi, hayata daha önden gitmiş olursun çünkü YKS'de istediğin bölümü tutturamayınca bazen 1-2 yıl bile sınava hazırlanabiliyorsun.

yapma be hocam kendini yazın zorla hatta şimdiden başla ziyan olmasın 1 yıl daha

Bence takılma ona. Hem senin için daha iyi, hayata daha önden gitmiş olursun çünkü YKS'de istediğin bölümü tutturamayınca bazen 1-2 yıl bile sınava hazırlanabiliyorsun.
yapma be hocam kendini yazın zorla hatta şimdiden başla ziyan olmasın 1 yıl daha
şey düşündüm devam ediyim eğer eksik hissedersem en kötü üni sınavı için 1 sene sonra girerim , dershaneye falan giderim çalışırım

10.sınıfım sınıftakiler hep benden 1-2 yaş büyük ve bu sene ful yattım 0 bilgi bişey bilmiyom acaba bilereke sınıfta kalıp seneye 10 sınıfta daha iyi dinlesem dersleri daha iyi olur mu
üniversitede normale döner 1 yılına yazık

şey düşündüm devam ediyim eğer eksik hissedersem en kötü üni sınavı için 1 sene sonra girerim , dershaneye falan giderim çalışırım
Bu daha mantıklı zaten kalarak da 1 sene geri gitmiş olucaksın, en azından 1 sene mezunu kalırsın ki çok çalışırsan kalmana da gerek kalmaz.

Hayır tamamen saçmalık yazın oturun çalışın yazık değilmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi 12.sınıfa gel her dakikanın her saniyenin her salisenin değerini anlayacağız

Ben en hızlı nasıl bitirebilirim diye düşünürken bilerek 1 yıl sınıfta kalma isteği güzelmiş 😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,575
Üyeler
186,752
Son üye
Musti1
Geri