Neler Yeni

Biz Ne evrenin Oluştuğu Nede Maymunun İnsan a evrimleştiğini gördük

?

• Oy kullanan toplam üye
    11
  • Anket kapatıldı .

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Ama sizin dediğinize göre insanların zeka seviyeside artmış kutup ayıları sadece vücut olarak değişiyor.
sadece vücut olarak bakmamak lazım insan kadar zeki olmadıkları genlerinin değişmediği anlamına gelmiyor. zeka kullanıldıkça gelişir önceden insanlarda(ne kadar insan denirse artık) içgüdüleriyle hareket ediyorlardı ateş yaktılar avlanmayı öğrendiler binlerce yıllık sürecin sonunda bu hale geldik. bundan 100.000 sene sonraki kutup ayılarıda şimdilere benzemicek hem zeka hem görünüş olarak. düşük zeka seviyesindeki insanlara yakın düzeyde zeki olan maymunlar var mesela

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,555
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
diyelimki evrimleştik peki neden diğer canlılarda oluşmadı bu durum neden insanlarda oluştu
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazı kitaplar 10 gün sonra unutuldu belkide ama kuran-ı kerim günümüze kadar geldi
Türkçe konuştuğumu düşünüyorum. Bir kitleye sahip olduktan sonra gerisi kolay. Bilakis günümüzde de böyle. LGBT toplumuna ve geçmişine bir bak. Son 20 yılda adam akıllı isimleri anılıyor. Bundan önce böyle değildi. Milleti manipüle ettiler. Bazı süperzekalar bu lgbt düşüncesini çocuktan çocuğa aşıladı ve artık günümüzde ciddi bir topluluk haline geldi.

Dediğim gibi böyle olmuş olması da yüksek bir ihtimal.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
diyelimki evrimleştik peki neden diğer canlılarda oluşmadı bu durum neden insanlarda oluştu

bazı kitaplar 10 gün sonra unutuldu belkide ama kuran-ı kerim günümüze kadar geldi
sadece insanlarda oluşmadı ki. kutup ayılarının önceden şimdiki boz ayıların atalarından farkı yoktu mesela. tatlı su balığı tuzlu su balığı diye bir kavram yoktu bütün balıklar okyanusta yaşıyordu zamanla yeni yaşam yerlerine adapte oldular zekaları gelişti, vücutları gelişti bu gelişimlerin bazıları çocuklarına aktarıldı halada devam ediyor. gözlemleniyorda darwinin ispinozları bunun en büyük örneği gagalarıyla sert şeyleri kıran kuşların gagalarında güçlenme olduğu ve çocuklarına aktarıldığı gözlemlendi araştırabilirsin istersen

Hasan344

80+ Gold
sadece vücut olarak bakmamak lazım insan kadar zeki olmadıkları genlerinin değişmediği anlamına gelmiyor. zeka kullanıldıkça gelişir önceden insanlarda(ne kadar insan denirse artık) içgüdüleriyle hareket ediyorlardı ateş yaktılar avlanmayı öğrendiler binlerce yıllık sürecin sonunda bu hale geldik. bundan 100.000 sene sonraki kutup ayılarıda şimdilere benzemicek hem zeka hem görünüş olarak. düşük zeka seviyesindeki insanlara yakın düzeyde zeki olan maymunlar var mesela
Bu olayda tamamen zaman önemli aslında. Eğer her bir nesil doğduğunda ortam tamamen sifirlansaydi böylelikle hep baştan baslardik. Fakat herkes dediğim gibi eskiden bulunan şeylerin üstüne ekleyerek şimdiki zamana geldik.
Örnek olarak önceden insanlar silahlari icat etmeseydi belki şuan silah yoktu.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Bu olayda tamamen zaman önemli aslında. Eğer her bir nesil doğduğunda ortam tamamen sifirlansaydi böylelikle hep baştan baslardik. Fakat herkes dediğim gibi eskiden bulunan şeylerin üstüne ekleyerek şimdiki zamana geldik.
Örnek olarak önceden insanlar silahlari icat etmeseydi belki şuan silah yoktu.
önceden insanlar silahları icat etmeselerdi şuan insan bile yoktu. aynısı diğer canlılar içinde geçerli yunus, insan, maymun gibi bazı canlılar zekalarıyla hayatta kaldı ayı gibi canlılar güçleriyle hayatta kaldı kuşlar uçarak hayatta kaldı meyveler tohumlarıyla vs. hayatta kalcak yeterli özelliğe sahip olmayanlarda çoktan yok oldu seninde dediğin gibi sürekli gelişerek bu hale geldik

Hasan344

80+ Gold

Emrhan_

80+ Bronze
Bende ne Musanın denizi ikiye yardığını, cebrailin muhammed denen bir deve ticaretcisine sen peygambersin dediğini gördüm.
Muhammed denen mi? Savaşta mübareğin kan damlası yere düşse evren diye bir şey kalacak mıydı?
"Deve ticaretcisi" aynen aynen devam et böyle.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Muhammed denen mi? Savaşta mübareğin kan damlası yere düşse evren diye bir şey kalacak mıydı?
"Deve ticaretcisi" aynen aynen devam et böyle.
Domuzun neden yasaklandığını sanıyorsun dostum?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
İsteyen istediğini kabul etsin. Kızgın atıp küçük düşürmeyin kendinizi. Karşılıklı saygınız olsun (!) Benim fikrim ise evrimin olduğu yönündedir ama bazı arkadaşlar "yaa şimdi biz maymun muyuz ya ben değilim" diyip bu kadar basite indirgeyecek kadar beyinsiz oldukları için kabullendirmekte bir hayli zor. Biraz sert konuştum evet üstüne alınanlar zaten karşılık gösterecektir.
Bu arada neyi kime kabullendirme peşindesin konu sahibi? Sözler köşkü gibi din sömüren bir kanalın videosundan medet mi umuyorsun? Bu videoyu kanıt mı sanıyorsun? Bu tür şeyleri youtube gibi basit bir platformdan çıkarım yapacak kadar basit düşünemezsin ya. Bu kadar da kör olunmaz. Tek video izleyip "ha tamam bak bu benim düşünceme uyuyor" mantalitesiyle forumda konu açmışsın. Birde hayvandan geldiğini düşünüyor tarzında açıklamayla paylaşıyorsun. Koskoca araştırmaları konuları tek bir youtube videosunun bitireceğini düşünmen ayrıca komik zaten. Bak ben sana kabulleneceksin bu böyledir demiyorum ama girdiğin çaba harbiden komik.

Domuzun neden yasaklandığını sanıyorsun dostum?
Kendi poqunu yiyor (!)

Top Bottom