Neler Yeni

Black Friday Rezaleti⚠️

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
baba merhaba
Hocam Sizin Atladığınız 2 Kısım var

1-En Önemlisi ABD'de alım Gücü uygun Yani sen Burda RTX 4080 Süperli Sitemi almak İçin 2-3 Ay çalışman gerekiyor (Parayı hiç harcamadan!) Ama ABD'de 2-3 haftalık maaşın ile Alabiliyorsun Rahatlıkla yani Pahalı gibi ama Alım gücü çok çok daha iyi bunu unutmayın

2-Türkiye'ye gelen ürünler ABD'den vs. Çok daha ucuz Şimdi Nasıl vs. Dicen Steam'in Dolar kuruna geçmeden önceki hali gibi düsün türkiye'ye özel fiyatlandırma var yani NVDİA Türkiye'den 10X değilde 6X kâr ediyor öyle düşün yani bu yüzden biz'de daha ucuz Olması gerekiyor yani 25K'lık kart aslında 23K olmalı Malesef satıcı firmalar faiş Kâr oranları koyuyor ve İnsanlar almaya devam ettikçe düşürmeleri için bir sebep yok
peki hocam nvidia bunu tr piyasasında bildiği halde neden el atmıyorlar ki ?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Mehmetcan İvrendi
peki hocam nvidia bunu tr piyasasında bildiği halde neden el atmıyorlar ki ?
Hocam Serbest Piyasa diye bir şey var yani orası NVDİA'yı ilgilendirmiyor Çünkü NVDİA Ürünleri firmalara satarken Parasını Alıyor ondan sonrası firmalara bağlı Onlarda Roblox/The Sims gibi boş oyunları oynamak için ışıklı mışıklı
40-60K'lık sistemler alan veya veya bilinçsiz kullanıcı olduğu için umursamadan parayı verip sistem vs. Alanlar ve İndirim diye yedirtikleri sistemleri alanlar sayesinde Gözleri doymuş insanlar boykot edene kadar'da Faiş kâr'ı indirmeyecekler

-Muhtemelende Şuan Amaçları Intel ve 4060 gibi kartları ellerinden çıkartıp diğer kartları stoklayıp 1-2 ay sonra zamlar geldiğinde minimum 2-3K daha ekleyip kârlarını arttırmak Zların gelmeyeceğini bilsek zaten 5000 Serisini beklerdik

NOT: NVDİA Türkiyede Turkcell'in RTX on diyip GTX 1060 GPU verdiklerini yurt dışındaki adamlar en az RTX 4090 hatta en az 4070 Süper verirken türkiyede Ne kadar Çöpten ve NVDİA'nın vaat ettiklerini vermeyen Rezil bir " GeFor Now " Sistemi Sunduklarını biliyor NVDİA ama umrunda bile değil adamların çünkü kimse şikayet etmiyor 5-10K insan Şikayet yollasın bak nasıl düzeltiyorlar ama Jahrein ve Abdullah abi dışında Bu olaya ses çıkartan hakkımızı savunan Kimse yok sponsorlukları gitmesin diye Hatta Vatanın'dan daha çok savunan 1-2 elaman var

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Other world
ülkenin ekonomisi ortada. paramızın değeri her gün düşüyor. pamuk ipliğine bağlı. kimse kurumlara güvenmiyor. tarikatçı tiran, vergi üzerine vergi bindiriyor. kimse yarın ne olacağını bilmeden güne uyanıyor. bunları yazarken bile korkarak yazıyoruz.
böyle bir ortamda ben indirim beklemiyordum zaten.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Bütün suçlu aha bu arkadaş @Abdullah Hacıgül ne zaman nakit sıkıntısı var firmalar indirime gidecek dedi o zamandan beri yüzümüz gülmedi. (Günah keçisi olarak seçildiniz.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

11.11 de gelen 26k ya 7500F 4060 ti 16 gb daha iyiydi senin dediğin sistem 12400f diye hatırlıyorum

şu ana kadar bu yılın sistemi mayıs ayında 4060ti 7500F 22.700 oldu büyük ihtimalle kalan günlerde bundan iyisi gelmez gelecek yıl 5xxx geliyor belki yılın başında iyi sistemler olabilir
atma şu oku işte o sistemin 1tb ssd si vardı ayrıca.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Mehmetcan İvrendi
Dünyanın en pahalı ülkesi Türkiye oldu soyuluyoruz. İndirim namına 1 tane ürün görmedim kazık fiyatı biraz indirmekten başka bir şey yapmadı hiç bir frima o yüzden firma ismi verip hedef göstermek istemiyorum hepsi aynı. Halk olarak bir şeyler yapmalıyız bunlardan aslında kasıtlı olarak hiç bir şey almamak boykot etmek lazım. Belki firmalarında suçu yok agır vergiler vardır ama beni ilgilendirmez böyle düzen olmaz olsun. Dış ülkede yaşayan arkadaşım var benim bu kadar isyan eder yorum yapıyorum her şeyi biliyorum. Bizim burada 10.000 lira aldıgımız şeyler 7.000 lira 6500 liralara düştü bu kadar örnek verebilirim daha fazla yazmak istemiyorum.
Yok Hocam vergiler'de o kadar ağır değil PC'lerde Hatta Elektronik eşyalarda En az Vergi PC ve bileşenlerinden var diye biliyorum hatta dur atayım

3 Sene Önce
_20241201_003624.png

Günümüz Güncel (Digerler kısmını varsayma orası boş)
_20241201_010529.png

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bütün suçlu aha bu arkadaş @Abdullah Hacıgül ne zaman nakit sıkıntısı var firmalar indirime.
Hocam Asıl sorun Maalesef bu halk Hiç bir şeye karşı direniş çaba göstermiyor
Hocam Suç yine Bizim Halk'ta Kimse Hakklarını savunan kişilerin Arkasında Durmuyor Ben önceden farklı konular'da da söyledim Mesela Abdullah Abi o zaman bizler için çaba sarf etti hatta insanlar izleyerek beğenerek falan başta destekledi ama Sistem videoları vs. Gelmediği içi. Sanırsam çoğu kişi izlemeyi bıraktı şimdi biz bu adama destek olmazsak Markaları boykot etmezsek Dediği gibi Firmalar saplamaya devam edecek Ama eğer İnsanlar İzleyerek ve beğenerek Abdullah Abi'ye destek olmaya devam etseydi ve O PC Firmalarından alışveriş yapmayı kesseydi S... S... O fiyatları indirecekler'di Ama kimse takmıyor artık adam bile neden umarsasın ki yada Jahrein bir çok konuda insanları bilinclendiriyor mesela Geforce Now vs. Ama Adam Hapse girdi Herkes oh aw obezi hapse girdi diyip adama hakaretler yağdırdılar Bende olsam bende böyle bir halkın hakkını savunmayı bırakırdım

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Hocam Asıl sorun Maalesef bu halk Hiç bir şeye karşı direniş çaba göstermiyor

Hocam Suç yine Bizim Halk'ta Kimse Hakklarını savunan kişilerin Arkasında Durmuyor Ben önceden farklı konular'da da söyledim Mesela Abdullah Abi o zaman bizler için çaba sarf etti hatta insanlar izleyerek beğenerek falan başta destekledi ama Sistem videoları vs. Gelmediği içi. Sanırsam çoğu kişi izlemeyi bıraktı şimdi biz bu adama destek olmazsak Markaları boykot etmezsek Dediği gibi Firmalar saplamaya devam edecek Ama eğer İnsanlar İzleyerek ve beğenerek Abdullah Abi'ye destek olmaya devam etseydi ve O PC Firmalarından alışveriş yapmayı kesseydi S... S... O fiyatları indirecekler'di Ama kimse takmıyor artık adam bile neden umarsasın ki yada Jahrein bir çok konuda insanları bilinclendiriyor mesela Geforce Now vs. Ama Adam Hapse girdi Herkes oh aw obezi hapse girdi diyip adama hakaretler yağdırdılar Bende olsam bende böyle bir halkın hakkını savunmayı bırakırdım
Yok suçluyu biliyorum maksat biraz takılmak olsun dedim. Büyük isimlerin yaptığı yorumlar cidden satıcılara yön veriyor o çok can sıkıcı. Örn ucuz bir ürün olsa hepimiz alsak zamlanmaz ama Abdullah reis tanıtımı yapsa ertesi gün %20 banko artar.

Uzun süredir piyasanın tadı tuzu yok 3 5 parça dışında adam akıllı site çökerten bir sistem yok.

@itopya.com İnternet sitesini daha iyi yapıp çökmesini engellemek yerine indirimleri daha düşük yaptı bak ne güzel indirim günleri site miss gibi akıyor.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Mehmetcan İvrendi
Yok suçluyu biliyorum maksat biraz takılmak olsun dedim. Büyük isimlerin yaptığı yorumlar cidden satıcılara yön veriyor o çok can sıkıcı. Örn ucuz bir ürün olsa hepimiz alsak zamlanmaz ama Abdullah reis tanıtımı yapsa ertesi gün %20 banko artar.

Uzun süredir piyasanın tadı tuzu yok 3 5 parça dışında adam akıllı site çökerten bir sistem yok.

@itopya.com İnternet sitesini daha iyi yapıp çökmesini engellemek yerine indirimleri daha düşük yaptı bak ne güzel indirim günleri site miss gibi akıyor.
Öyle diyince aklıma e-Okul geldi
15-16 yaşındaki çocuklar bile Hackliyip notlarını değiştiriyordu En son'da İQ'suz bir kız notlarını 2 defa değiştirince yakalandı Yüce devletimizde Açıkları kapatarak düzeltmek daha güvenli hale getirmek yerine aile E-devlet ile giriş zorunluluğu getirip çözdü vay aw muhteşem yöntem🤣🤣

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Ümit
adamlar hakkını aramayı bilmiyor ki.20.000 TL olan ürüne yarın 40.000 dese sorgusuz alacak bir sürü insan var burada. İtopya 1 hafta herkesi heyecanlandırıp 3060 ti sistemi 36 bine sattı şakasız.

ANYA

80+ Bronze
adamlar hakkını aramayı bilmiyor ki.20.000 TL olan ürüne yarın 40.000 dese sorgusuz alacak bir sürü insan var burada. İtopya 1 hafta herkesi heyecanlandırıp 3060 ti sistemi 36 bine sattı şakasız.

sen bunu görmedin galiba 50k satıo yerli diye utanmada

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,044
İsim
Oğuz Oğuz
Sa Beyler Bildiğiniz Gibi Dün Black Friday'dı ve Herkes gerçekten iyi sistemler 25K'ya 7500F + 4060Tİ / 31K'ya 7500F + RTX 4070 vs. Beklerken sadece bindir,indir yapıldı ve çöpleri satmaya çalıştılar.

Bende Bu Black Friday İndirimin Aslında Ne kadar büyük bir indirim olmasını ve Markaların Yaptığı Rezaleti Daha iyi anlamanız İçin ABD'deki Bir kaç indirimi Bırakıyorum

Not: Normal'de Dün yazacaktım ama Saat farkı yüzünden uyuya kalmışım Bu yüzden Bu indirimler Black Friday'ın has indirimleri değil Ama yinede indirimli yani 100-200 dolar daha kırın kafadan

+Bazılarınız bazı ürünler bizim ile nerdeyse aynı fiyat diyecek Lütfen Parça Kalitelerini +Marka farkını + Dahili Sıvı Soğutmayı + Ekstra Fanları + Orjinal Windows'u Lisanlı + kala ye mouse hediyesi vs. gibi şeyleri'de göz önünde bulundurun

Laptop⬇️(Çok bakmadım Daha iyi indirimler var yani)
- https://shorturl.at/sEGkJ
- https://l24.im/jrDiM
-https://shorturl.at/lj8Yj

PC
(RTX 4070 Tİ Süper)
- https://shorturl.at/9z8Qq

(RX 7800XT)
- https://shorturl.at/0cEQ4

(Malum Friday bittiği için indirimler bitmiş resmen bu yüzden pek bir şey bulamadım malesef Ama Reddit'e vs. Bakarsanız güzel indirimli sistemlerin özelliklede Parça parça toplayınca çok daha ucuz ve iyi sistemlerin olduğunu görebikirisniz)
31'e 7500f 4070 mi

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Ümit
Top Bottom