Phoenixxx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 908
Aga indirimi kaçırdım. Başka kuponlu klavye önerir misiniz? la.
limit ne kadar ?Aga indirimi kaçırdım. Başka kuponlu klavye önerir misiniz? la.
https://www.banggood.com/tr/GAMAKAY...w-Version-p-1797608.html?akmClientCountry=TR& tavsiye ederim güzel klavye kod istersen veririm ek olarak indirimin varsa kullabilirsin kendi sepetim ekledğim zaman 15ooTL cıkıyorAga indirimi kaçırdım. Başka kuponlu klavye önerir misiniz? la.
Aga indirimi kaçırdım. Başka kuponlu klavye önerir misiniz? la.
Ben yellow pro 2 switchli halini kullanıyorum çok memnunum sesi vs. tok bataryası ışıkları kapalı halde bana 1.5 hafta felan assiri rahat dayanıyor daha fazlası bile oluyor arada sarjı 2-2:30 saatte oluyor klavye parasını sonuna kadar hakediyorHocam selam. Bende klavyeyi dün satın aldım 1100TL'ye. Hangi switch kullanıyorsunuz ben Kailh aldım. Bataryası kaç gün gidiyor? Şarj kaç saat'de oluyor? Bir kaç görsel atabilir misiniz ve klavyeyi anlatır mısınız biraz?
Selam dostum. Teşekkürler yorumların için. Bir kaç görsel atsanaBen yellow pro 2 switchli halini kullanıyorum çok memnunum sesi vs. tok bataryası ışıkları kapalı halde bana 1.5 hafta felan assiri rahat dayanıyor daha fazlası bile oluyor arada sarjı 2-2:30 saatte oluyor klavye parasını sonuna kadar hakediyor
Kalih box swich iyidir blue swich kadar ses çıkmıyor ya yanlış bilmiyorsamBen yellow pro 2 switchli halini kullanıyorum çok memnunum sesi vs. tok bataryası ışıkları kapalı halde bana 1.5 hafta felan assiri rahat dayanıyor daha fazlası bile oluyor arada sarjı 2-2:30 saatte oluyor klavye parasını sonuna kadar hakediyor
Evde degilim şuanda eve geçince duruma bağlı bakarımSelam dostum. Teşekkürler yorumların için. Bir kaç görsel atsana![]()
Yellow bi tık daha iyi diye biliyorum white switchi sevmeyenler var ama kötü diyemem fiyatına göre çok iyi her türlüKalih box swich iyidir blue swich kadar ses çıkmıyor ya yanlış bilmiyorsam
Bilmiyorum reis switch olarak bu klavye switchleri asla kötü değil diyorlar gelsin bakalım bende kontrol edeyim yolda gösteriyor dahaEvde degilim şuanda eve geçince duruma bağlı bakarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yellow bi tık daha iyi diye biliyorum white switchi sevmeyenler var ama kötü diyemem fiyatına göre çok iyi her türlü
Ne zaman satın aldınızBenimki daha kargolanmadı bi tedirgin etmedi değil
2023-07-07 10:52:43Ne zaman satın aldınız