Neler Yeni

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
TARKM hisse senedi şuan en dip seviyeye inmiş durumda ve dipten de 3 gündür güzel yükselişlerle yönünü yukarı doğru yöneltmiş durumda:

Alıntıyı görüntüle
Yarın belli bir oranda bu hisseyi hedefleyeceğim gibi, hedef alış fiyatını 364 TL olarak düşünüyorum ama hedef gün içi hesaplamalarla değiştiğinden kesin bir şey de diyemiyorum fakat yükselişini sürdürüceğine inanıyorum :) Yarın ASELS'i takip edip, TARKM belli oranlarda alarak duruma bakacağım, açıkçası TARKM den umutluyum, çünkü son 3 gündür güzel sinyaller verdi ve en düşük dipten koptu...

Eğer Borsa zirvelere doğru yükselişini bozmaz ise TARKM iyi kazanç sağlar, borsa da genel olarak takip edilmeli çünkü düşüş rüzgarı tüm hisseleri önüne katıp düşürebilir...
Spek hisse dikkat etmek lazım hala çarpanları çok yüksek

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Tekin Ayber
Spek hisse dikkat etmek lazım hala çarpanları çok yüksek
O gün hedefim ilk başta 364 TL idi ve sonraki gün (pzts) en düşük 366 TL olmuştu. Güzel de yükseldi fakat istediğim noktalardan almak nasip olmadı. Sonra da tekrar savunma hisselerine yöneldim. Çok çabuk yükselen ve çok çabuk inen hisseleri sevmem, sağlam ve kaliteli şirketler olmalı yoksa dediğiniz gibi bir anda hiç ederler parayı. Küçük dandik şirketlerin bazen dip noktalarından yakalıyorum fakat güvenilir olmadıklarından haklı olarak yatırıma korkuyorum ve bunu bir kural olarak benimsiyorum. Pazartesi günü TARKM hissesine pay vermiş olsaydım en az 15-20 k TL kazanırdım bir işlemde ama sağlık olsun :)

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Tekin Ayber
13 mart 2025 perşembe bist 100 kapanışı:

2025-03-13_18-12.png

Aselsan için en dipten almak istedim, hedeflediğim fiyat: 112,50 TL idi. :) Fakat ondan önceki 114 civarı destek iki kere denemesine rağmen aşağı yönlü kırılmadı... Dolayısı ile alamadım :D

Bugün ASELS için sabah alıcılı akşama doğru ise satıcılı bir seyir oldu. Ticaretin altın kuralı olan ucuzdan alıp pahalıdan satma ilkesi bugün gerçekleşmedi, yarın hayrola. Bu arada sabah pahalı alanlar destek dirençlere dikkat etmedilerse baya bir zarar etmiş olabilirler. Herkese hayırlı kazançlar.

Sadece bugün için hesapladığım destek ve direnç seviyeleri aşağıda (Kullandığım hesaplama yöntemleri anlık çalıştığından her gün ve her veri akışında farklı noktalara işaret edebildiğinden başka günler için geçerli değildir)

2025-03-13_18-44.png

Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Tekin Ayber
14 mart 2025 cuma sabah açılış destek dirençleri:
2025-03-14_09-51.png
2025-03-14_09-51_1.png
2025-03-14_09-52.png

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Tekin Ayber
14 mart 2025 cuma bist kapanışı:
2025-03-14_18-10.png

PATEK güçlü düşüş sinyali vermişti, bekledim, 99 lara düşecek diye hesaplandı ama en son 100 de sonuçlandı. Pazartesi de ilk önce 99 daha sonra 97'ye düşerse harekete geçme zamanı gelmiştir denebilir fakat hesaplama formülüm alış sinyali vermedikçe almıyorum. Mesela bugün çok zayıf alış sinyali verdi ama sonrasında yine sinyal kalktı, dolayısı ile riske girmedim, iyi ki de öyle yapmışım.

ASELS ve TCELL için pek bakmadım bile, ASELS yerinde sayar gibi idi bugün, TCELL ile fazla ilgilenemedim...
Mesaj otomatik birleştirildi:

PATEK için destek ve dirençlerin son hali (günlük işlemler içindir...) :

2025-03-14_18-20.png

TCELL şimdi baktığımda destek ve dirençler çok güzel çalışmış :)

2025-03-14_18-28.png

Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Tekin Ayber
Uyarımızı da yapalım:

"Size sunduğum yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu tavsiyeler genel nitelikte olup, özel olarak sizin mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olarak hazırlanmadı. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir."

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Tekin Ayber
PATEK destek ve direnç noktaları güncellendi:

2025-03-16_10-59.png

Yarın borsa açılıyor :)

Destek ve direnç noktalarını merak ettiğiniz hisseler varsa yazabilirsiniz, açılış öncesi değerlendirelim. Bir de günlük mü, orta vadeli mi belirtmeniz iyi olur çünkü ona göre destek ve dirençler çizmek gerekiyor .

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Tekin Ayber
Borsa bugün durgundu genel olarak ama benim liste tepe taklak oldu :D

2025-03-17_18-06.png

PATEK baya bi izledim, kuvvetli düşüş sinyali bugün de devam etti, alış fırsatı vermedi çünkü fonksiyon alış için uygun bir işaret oluşturmadı. Bir şey dikkatimi çekti, PATEK baya bi düşük iken biri ya da birileri 96 TL ye kadar bir anda tam 4-5 defa hisseyi suni yükselttiler ama sonra hisse tekrar mezarına gömüldü... Buradan anlıyoruz ki hisse pek güvenilir bir hisse değil. Yapay yüskelişler tuzak demektir, yine yapay düşüşler de öyle...

2025-03-17_18-08.png

Saat 17 öncesine dikkat edin, ben canlı canlı izledim, suni yükseltme veya başka bir niyetle tuzak, hile vardı fakat sonra tekrardan düşüşe devam etti. Kimse oyuna gelmedi :)

PATEK bugün almadım ve hisseye olan güvenim de azaldı, yukarıdaki sebeplerden ötürü. Sonra TCELL izlemeye aldım, 109 TL den alış emri verdim, baktım gelmiyor bir türlü emri iptal ettim ve en baba hissem olan ASELS izledim, sonra kapanışa doğru geri dönüp baktığımda TCELL 109 TL ve altına sarkmış bir anda :D Şansa bak :p Neyse sağlık olsun dedik...

2025-03-17_18-09.png

ASELS yine keyifli bir yükseliş sergiledi hissedarlarına, en istikrarlı ve hilelere, suni işlere en dayanıklı hisse şuanda :)

2025-03-17_18-10.png

Unutmadan yazayım; SAFKR bugün tamamen çakıldı diyebiliriz, en sonunda yükseliş trendi bozuldu ve baya bi düştü... Bu hisse sadece küçük ama baya uzun süreli yükselişleri ile dikkatimi çekiyordu ama küçük hisse oluşu bana güven vermiyordu, bir gün hisselerin alanların elinde patlayacağını düşünüyordum fakat ibretlik izliyordum, işte o gün bugünmüş... Asla küçük şirket hisslerine yatırım yapılmaması gerektiğine bir örnek...

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Doğukan Barut
Borsa bugün durgundu genel olarak ama benim liste tepe taklak oldu :D

Alıntıyı görüntüle

PATEK baya bi izledim, kuvvetli düşüş sinyali bugün de devam etti, alış fırsatı vermedi çünkü fonksiyon alış için uygun bir işaret oluşturmadı. Bir şey dikkatimi çekti, PATEK baya bi düşük iken biri ya da birileri 96 TL ye kadar bir anda tam 4-5 defa hisseyi suni yükselttiler ama sonra hisse tekrar mezarına gömüldü... Buradan anlıyoruz ki hisse pek güvenilir bir hisse değil. Yapay yüskelişler tuzak demektir, yine yapay düşüşler de öyle...

Alıntıyı görüntüle
Saat 17 öncesine dikkat edin, ben canlı canlı izledim, suni yükseltme veya başka bir niyetle tuzak, hile vardı fakat sonra tekrardan düşüşe devam etti. Kimse oyuna gelmedi :)

PATEK bugün almadım ve hisseye olan güvenim de azaldı, yukarıdaki sebeplerden ötürü. Sonra TCELL izlemeye aldım, 109 TL den alış emri verdim, baktım gelmiyor bir türlü emri iptal ettim ve en baba hissem olan ASELS izledim, sonra kapanışa doğru geri dönüp baktığımda TCELL 109 TL ve altına sarkmış bir anda :D Şansa bak :p Neyse sağlık olsun dedik...

Alıntıyı görüntüle

ASELS yine keyifli bir yükseliş sergiledi hissedarlarına, en istikrarlı ve hilelere, suni işlere en dayanıklı hisse şuanda :)

Alıntıyı görüntüle

Unutmadan yazayım; SAFKR bugün tamamen çakıldı diyebiliriz, en sonunda yükseliş trendi bozuldu ve baya bi düştü... Bu hisse sadece küçük ama baya uzun süreli yükselişleri ile dikkatimi çekiyordu ama küçük hisse oluşu bana güven vermiyordu, bir gün hisselerin alanların elinde patlayacağını düşünüyordum fakat ibretlik izliyordum, işte o gün bugünmüş... Asla küçük şirket hisslerine yatırım yapılmaması gerektiğine bir örnek...
patek güzel hisse aslında fakat teknolojik bir kağıt olduğu için volatilitesi yüksek bir kağıt o yüzden anlık çok yüksek çıkar ya da çok yüksek düşebilir, şirket sağlam fakat alım için şuan uygun değil kendi yaptığım incelemelerde 112,60 baremini geçerse ve üste kalıp kapanış sergilerse devamlılığı gelirdi ve ilerlerdi fakat 4. kez denedi ve yine çakıldı tahminim 80-85 arası duracaktır...

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Tekin Ayber
patek güzel hisse aslında fakat teknolojik bir kağıt olduğu için volatilitesi yüksek bir kağıt o yüzden anlık çok yüksek çıkar ya da çok yüksek düşebilir, şirket sağlam fakat alım için şuan uygun değil kendi yaptığım incelemelerde 112,60 baremini geçerse ve üste kalıp kapanış sergilerse devamlılığı gelirdi ve ilerlerdi fakat 4. kez denedi ve yine çakıldı tahminim 80-85 arası duracaktır...
PATEK hissesinin şirketi savunma teknolojileri şirketi ben de biliyorum ama hisse miktar ve ölçü bakımından para babalarının oyuncağı olacak kadar maalesef... Yani bir ASELS'i ele aldığımızda kolay kolay bir para babası tek başına hisseye yön veremez çünkü hem hisse lot bakımından hem de potansiyel bakımından çok güçlü, hem de öyle bir iki para babası değil, yabancı uluslararası büyük yatırımcılar ortak, speklere en dayanıklı hisse. PATEK şirket olarak güzel belki ama bistteki hisseler bakımından zayıf demek ki... Ben böyle düşünüyorum, belki yanılıyorumdur...

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Doğukan Barut
PATEK hissesinin şirketi savunma teknolojileri şirketi ben de biliyorum ama hisse miktar ve ölçü bakımından para babalarının oyuncağı olacak kadar maalesef... Yani bir ASELS'i ele aldığımızda kolay kolay bir para babası tek başına hisseye yön veremez çünkü hem hisse lot bakımından hem de potansiyel bakımından çok güçlü, hem de öyle bir iki para babası değil, yabancı uluslararası büyük yatırımcılar ortak, speklere en dayanıklı hisse. PATEK şirket olarak güzel belki ama bistteki hisseler bakımından zayıf demek ki... Ben böyle düşünüyorum, belki yanılıyorumdur...
Valla hocam halka arzdan beri bu kağıttayım kağıt beni hiç üzmedi 190 ları görmüş bir kağıttan bahsediyoruz.%350 bedelsize de başvurdu 20 şubatta bu kağıdı 200 den aşağıya böldürmezler de zaten. Dikkat edersen attığı kap haberleri kağıdın sert gitmesine yol açtı. Yurt dışı anlaşmaları var devlet yanlısı bir kağıt zaten :)) yakın zamanda holdingin arzı var ve 4milyar lot gelecek hesabını sen yap istersen :)) doğru yerden almak her zaman kazandırır şahsi düşüncemdir. 80 den aldım 119 dan sattım bu kağıdı şimdi 80 e geri gelecek yine alacağım bu sefer tutacağım çünkü direncini 4 kere kıramadı 5.cide kıracağını düşünüyorum grafiği güçlenirse şimdiden alan herkese bereketli olsun

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Tekin Ayber
Ben senin kadar bilemem tabi, sen hissenin tüm verilerini takip etmişsin :D

Ben bilirsiniz ASELS takipçisiyim daha çok :)

Hisse hakkında 2-3 işlem günüdür izliyorum ve kuvvetli düşüş sinyali alıyorum, nereye kadar daha düşecek belli değil orası benim fonksiyonumda... Altta 88 TL desteği var ama onu da kırar ise 84 aşağısında bir bant var, o bantta takılıp yükselebilir ama bunlar sadece bir düşünce, benim fonksiyon güncel veri geldikçe değişiyor, sinyali anlık veriyor, kesin bir şey diyemiyorum. Arada hisseye yine bir bakarım.

Bahsettiğim destek direnç ve bantların grafiği:

2025-03-17_18-59.png

Sen TCELL hakkında ne düşünüyorsun? Şimdi biraz baktım da sanki yarın düşüşle açacak gibi...?

Son düzenleme:

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Doğukan Barut
Ben senin kadar bilemem tabi, sen hissenin tüm verilerini takip etmişsin :D

Ben bilirsiniz ASELS takipçisiyim daha çok :)

Hisse hakkında 2-3 işlem günüdür izliyorum ve kuvvetli düşüş sinyali alıyorum, nereye kadar daha düşecek belli değil orası benim fonksiyonumda... Altta 88 TL desteği var ama onu da kırar ise 84 aşağısında bir bant var, o bantta takılıp yükselebilir ama bunlar sadece bir düşünce, benim fonksiyon güncel veri geldikçe değişiyor, sinyali anlık veriyor, kesin bir şey diyemiyorum. Arada hisseye yine bir bakarım.

Bahsettiğim destek direnç ve bantların grafiği:

Alıntıyı görüntüle

Sen TCELL hakkında ne düşünüyorsun? Şimdi biraz baktım da sanki yarın düşüşle açacak gibi...?
tcell yarın nötr gibi geliyor bankof İş le tcell iyi götürüyordu bugün iş %3.5 artı idi son dakka satış yaptı, sanırım robotçu tayfayı dökmeye çalışıyor hep yaptığı şey

Top Bottom