SnareEcho
80+ Silver
Zaten durmaz demedim ki hcm. Sadece şu anlık durdu.Bu yaşta boy uzamam durmaz ya.
Zaten durmaz demedim ki hcm. Sadece şu anlık durdu.Bu yaşta boy uzamam durmaz ya.
umarım uzar ya. Herkes bana uzadın diyor ama 10 aydan fazladır 175teyim.Zaten durmaz demedim ki hcm. Sadece şu anlık durdu.
Uzar reis uuzar dert etme.umarım uzar ya. Herkes bana uzadın diyor ama 10 aydan fazladır 175teyim.
İnşallahUzar reis uuzar dert etme.
kilom fazla mı yani?boy ideal kilo 70 e inse bu yaş için ideal olursun dostum şuan da fena değil
9. sınıfı 1.55 80 kiloyla kapattım 10. sınıf 1.65 70 arası boy 80 kg ile kapadım 11. sınıfı 1.82 boy 90 kg ile kapadım ama çok yağlı duruyorum eskisi kadar göbeğim yok ama alt karın var bu seferdeAma benim boyum o kadar uzamadı. 9. sınıfı 173 boy 60 kilo kapadım. 10. sınıfı da 175 boy kilomda 70 gibi kapadım. Şu andada74 kiloyum.
senin boy epey uzamış. benimki duruyor galiba :/ kilomda epey hızlı artıyor. bu yaz sonu 80den fazla olurum bu gidişle.9. sınıfı 1.55 80 kiloyla kapattım 10. sınıf 1.65 70 arası boy 80 kg ile kapadım 11. sınıfı 1.82 boy 90 kg ile kapadım ama çok yağlı duruyorum eskisi kadar göbeğim yok ama alt karın var bu seferde
Valla hocam zamanında ayağımı kırdığımda falan deli gibi yemek ye baskısı yapmasalardı 80 kglerde geziyo olurdum ben gene ayrıca benim iki taraftada çok uzunlar var normal karşılıyorum ben babam 1.83 84 falan ben 1.82 bi dedem 1.70 diğeri 1.90 onun babası abisi falan 2m üstüymüşsenin boy epey uzamış. benimki duruyor galiba :/ kilomda epey hızlı artıyor. bu yaz sonu 80den fazla olurum bu gidişle.
Ben yeni pc aldığım için bir anda hareketsizleştiğimden sanırım çok hızlı kilo almaya başladım. Çokta yemiyorum ama alıyorum hemde deli gibiValla hocam zamanında ayağımı kırdığımda falan deli gibi yemek ye baskısı yapmasalardı 80 kglerde geziyo olurdum ben gene
bende pc öncedende vardı zamanında kafamı yarıp bacağımı çatlattığımda bi aldım sonra yavaşladı kilo alımım o kilolarda sabit gezdim 5-6 sene sonra ayağımı kırdığımda aldım bide genel olarak kilom sabit geziyor benim şimdi tekrar spora başladımBen yeni pc aldığım için bir anda hareketsizleştiğimden sanırım çok hızlı kilo almaya başladım. Çokta yemiyorum ama alıyorum hemde deli gibi
Sabit olması ne güzel. benimki hep yukarı çıkıyor. arada dalgalanıp düştüğüne şahit olmuştum ama ondan hemen sonra geri 2 katına çıkıyorbende pc öncedende vardı zamanında kafamı yarıp bacağımı çatlattığımda bi aldım sonra yavaşladı kilo alımım o kilolarda sabit gezdim 5-6 sene sonra ayağımı kırdığımda aldım bide genel olarak kilom sabit geziyor benim şimdi tekrar spora başladım
yaşıma göre fazla diye duydum. bir de kilom sabit durmuyor. hep artıyor.fazla olduğunu nereden çıkardın. tam altın oran hatta o boya o kilo olması lazım tam olarak.