Neler Yeni

boş....

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,191
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ama benim boyum o kadar uzamadı. 9. sınıfı 173 boy 60 kilo kapadım. 10. sınıfı da 175 boy kilomda 70 gibi kapadım. Şu andada74 kiloyum.
9. sınıfı 1.55 80 kiloyla kapattım 10. sınıf 1.65 70 arası boy 80 kg ile kapadım 11. sınıfı 1.82 boy 90 kg ile kapadım ama çok yağlı duruyorum eskisi kadar göbeğim yok ama alt karın var bu seferde

9. sınıfı 1.55 80 kiloyla kapattım 10. sınıf 1.65 70 arası boy 80 kg ile kapadım 11. sınıfı 1.82 boy 90 kg ile kapadım ama çok yağlı duruyorum eskisi kadar göbeğim yok ama alt karın var bu seferde
senin boy epey uzamış. benimki duruyor galiba :/ kilomda epey hızlı artıyor. bu yaz sonu 80den fazla olurum bu gidişle.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,191
İsim
Emre
Discord
necromancerr
senin boy epey uzamış. benimki duruyor galiba :/ kilomda epey hızlı artıyor. bu yaz sonu 80den fazla olurum bu gidişle.
Valla hocam zamanında ayağımı kırdığımda falan deli gibi yemek ye baskısı yapmasalardı 80 kglerde geziyo olurdum ben gene ayrıca benim iki taraftada çok uzunlar var normal karşılıyorum ben babam 1.83 84 falan ben 1.82 bi dedem 1.70 diğeri 1.90 onun babası abisi falan 2m üstüymüş

Valla hocam zamanında ayağımı kırdığımda falan deli gibi yemek ye baskısı yapmasalardı 80 kglerde geziyo olurdum ben gene
Ben yeni pc aldığım için bir anda hareketsizleştiğimden sanırım çok hızlı kilo almaya başladım. Çokta yemiyorum ama alıyorum :( hemde deli gibi

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,191
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben yeni pc aldığım için bir anda hareketsizleştiğimden sanırım çok hızlı kilo almaya başladım. Çokta yemiyorum ama alıyorum :( hemde deli gibi
bende pc öncedende vardı zamanında kafamı yarıp bacağımı çatlattığımda bi aldım sonra yavaşladı kilo alımım o kilolarda sabit gezdim 5-6 sene sonra ayağımı kırdığımda aldım bide genel olarak kilom sabit geziyor benim şimdi tekrar spora başladım

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
fazla olduğunu nereden çıkardın. tam altın oran hatta o boya o kilo olması lazım tam olarak.

bende pc öncedende vardı zamanında kafamı yarıp bacağımı çatlattığımda bi aldım sonra yavaşladı kilo alımım o kilolarda sabit gezdim 5-6 sene sonra ayağımı kırdığımda aldım bide genel olarak kilom sabit geziyor benim şimdi tekrar spora başladım
Sabit olması ne güzel. benimki hep yukarı çıkıyor. arada dalgalanıp düştüğüne şahit olmuştum ama ondan hemen sonra geri 2 katına çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

fazla olduğunu nereden çıkardın. tam altın oran hatta o boya o kilo olması lazım tam olarak.
yaşıma göre fazla diye duydum. bir de kilom sabit durmuyor. hep artıyor.

Top Bottom